Mag ik van u in de categorie kansloze sportreeksen, Outlaw Volleyball? Als er van games een kwartetspel gemaakt zou worden, zou het ongeveer zo in zijn werk gaan. Ontwikkelaar Hypnotix vond het na een tweede Outlaw Golf wel weer tijd worden om de Outlaw Volleyball reeks nieuw leven in te blazen en kondigt vandaag Outlaw Volleyball Remixed voor de Playstation 2 aan, een uitgebreide versie van het origineel.

De grootste vernieuwing in Outlaw Volleyball Remixed is de mogelijkheid online te spelen via de PS2 Network Adapter. Verder zijn de halfnaakte karakters het speerpunt van het spel en er zijn er maar liefst zeventien om je mee te vermaken. Ook de locaties waarop gevolleyd mag worden zijn erg gevarieerd. Er zijn er twaalf in getal waaronder een gevangenis, een jungle en natuurlijk een strand.

Op het gebied van gameplay heeft het spel ook het een en ander in huis. Zo spreken de makers van een 'powerful volleyball engine'. Door het spel zal je karakter langzaam ervaring op doen. Je kunt je skills verbeteren via verschillende minigames.