120hz-modus aan Ratchet and Clank: Rift Apart toegevoegd

120hz-modus aan Ratchet and Clank: Rift Apart toegevoegd

Een gisteren verschenen patch voor Ratchet and Clank: Rift Apart maakt het mogelijk om de game in 120hz te spelen.

Logischerwijs is de optie om het spel in 120hz te spelen alleen nuttig op schermen die dat ondersteunen. Dit zorgt er voor dat de vertraging tussen het indrukken van knoppen en wat er op het scherm gebeurt nog korter is. 

Met de patch wordt ook de framerate van de Fidelity-modus naar 40 fps verhoogd. Daardoor kan de game dus in 4k en 40 fps met ray tracing gespeeld worden.

Verder voegt de update de optie toe om de effecten van de Phantom Dash uit te zetten, alsmede de melding dat een wapen of personage een level omhoog is gegaan, samen met de bijbehorende vertragingen. Ook kan de optie om tussenfilmpjes over te slaan op de vierpuntdruktoets worden gezet. Tot slot worden er een aantal bugs weggewerkt. 

Op Gamer.nl werd de PlayStation 5-game Ratchet and Clank: Rift Apart beloond met een 8,5: "Er zal nog lang worden nagepraat over de vele technische hoogstandjes die in Ratchet and Clank: Rift Apart de show stelen. Voor dit grafische geweld koop je een PlayStation 5. Maar deze dwaze reis door dimensies gaat jong en oud ook verblijden met een zeer divers arsenaal aan wapens, leuke gadgets en tig aandoenlijke personages."

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom zit dit soort modus er gewoon niet vanaf dag 1 in, heb de game al platinum gehaald.

0
test

@hulstpower Echt he, zelfde hier.

0
test

@hulstpower Mee eens. Heb hem ook op platinum en voorlopig ga ik het niet spelen.. Ga wel ff checken of de 120hz modus werkt want speel op een monitor van 240hz en heb er een goeie HDMI tussen maar heb het nog niet kunnen beleven op de ps5!

0
test

@Markus88 heb LG cx maar misschien als me zoon verder gaat met zijn playthrough dat ik het even probeer.

0

@Markus88 Welke resolutie heeft 120hz dan? En heeft die monitor dan wel HDMI 2.1?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 zal wel een digital foundry review van komen hoe en wat werkt.

0

@san5324 Nee, dat HDR niet werkt bij warzone is omdat dit nog een ps4 game betreft. Als de ps5 versie er is, zou dit gewoon mogelijk moeten zijn. Net als een FOV slider

0

Aanbevolen voor jou