Ik als call of duty fanaat. stond the juichen toen het derde deel in de winkel lag.

ik ging naar huis stopte de disk in de xbox 360.

hier lees je wat ik ervan vond .

VERHAAL

het spel begint vlak na d-day. je speelt met een Amerikaanse soldaat en na een korte training doe je mee aan een serie slagen om bruggen en steden.wat nog wel vaak voorkomt is dat vijanden telkens respawnen. en dat dat pas ophoudt als je over een virtuele drempel stapt dat dan een gebeurtenis in gang zet.

je kan ook met de britse, canadese en poolse soldaten spelen. wat ze aan dit spel hebben toegevoegd vergeleken call of duty is dat je in sommige levels je verstrikt raakt met een duitse soldaat in een gevecht en waarvan je zo snel mogelijk op bepaalde knoppen moet drukken om hem va je af te slaan. de campagne is redelijk lang. het hangt er vanaf welke difficulty je kiest met normal doe je er 8 uur over om hem uit te spelen. terwijl je met veteran al 10 uur zoet bent.

GAMEPlAY

er zijn een aantal nieuwe dingen toegevoegd. zoals je kan voor het eerst kattekwaad gaan uit halen met een mortar. en anti tank kanonnen.

je kan ook een aantal keren een leger auto besturen.

GRAFISCH

de details zijn beter vergeleken met zijn voorgangerrs. maar ook aan dit spel zitten nadelen zijn er een aantal bugs. zoals, dat Duitsers soms gewoon in de muur vallen dan er tegen aan.