Nieuws
Een be quiet!-luchtkoeler op een moederbord.

Ook be quiet! biedt gratis LGA1700-kits aan

Koelerfabrikant is klaar voor volgende generatie Intel-cpu's

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Nu MSI's koelers verklapt hebben wanneer Intel de Alder Lake-generatie ongeveer aftrapt, volgen meer fabrikanten met hun eigen upgrade-beloftes voor de nieuwe processorvorm. Zo heeft ook be quiet! inmiddels aangekondigd een upgrade-kit aan te bieden voor de aanstormende LGA1700-sockets.

Doordat de nieuwe LGA1700-socket ietwat langwerpiger van vorm is, is de moederborduitsparing niet direct compatibel met bestaande (water)koelers. Net als veel andere fabrikanten, rolt be quiet! daarom een setje uit met nieuwe backplates, bevestigingsystemen en alle bijbehorende schroefjes.

De nieuwe LGA1700-kit is compatibel met ruim tien populaire koelers van be quiet!, waaronder de Pure, Dark en Shadow Rock-series, maar ook de Pure en Silent Loop-systemen. Gedurende het komende jaar wil de fabrikant de nieuwe brackets ook onderdeel maken van het basispakket van deze koelers.

Alle onderdelen van de LGA1700-kit voor be quiet!-koelers.

Bestaande consumenten die al beschikken over een van de ondersteunde koelers, mogen vanaf begin november — rond de verschijning van de Alder Lader-generatie — een gratis upgrade-kit aanvragen bij be quiet!. Het daarvoor bedoelde webformulier heeft al een eigen contactpagina, maar deze dient in de komende maand nog geactiveerd te worden.

Mochten gebruikers geen bonnetjes of aankoopbewijzen meer tevoorschijn kunnen toveren, dan wordt de LGA1700-kit ook los verkocht. be quiet! rekent daarvoor een prijs van 5,46 euro, exclusief btw.

Dit artikel delen:

Lees meer

Amazon biedt gratis servertransfers aan voor New World Marvel vergelijkt Spider-Man 2 met Star Wars: The Empire Strikes Back
0

Reacties op: Ook be quiet! biedt gratis LGA1700-kits aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.