Nieuws
Close-up van een Coreliquid-koelelement van MSI.

MSI-koelers verklappen lancering Intel Alder Lake-cpu's

"Vanaf 4 november bieden we gratis upgrade-kits aan"

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Een upgrade-aanbod van MSI heeft mogelijk de releasedatum van de nieuwe Intel-processoren verklapt. Klanten met een Coreliquid-koeler van MSI kunnen vanaf 4 november een upgrade-kit voor de nieuwe LGA1700-socket aanvragen — een nogal specifieke datum, zonder verdere aanleiding.

Onder andere VideoCardz vroeg bij het bronnennetwerk na of 4 november een significante datum was. Deze zouden bevestigd hebben dat de datum ook het verval van het verkoop- en reviewembargo van de Alder Lake-generatie kenmerkt. Naar al het schijnt is 4 november daarmee ook de officiële releasedatum. 

Upgrade-aanbod voor een LGA1700-kit voor MSI Coreliquid-producten, waarop vermoedelijk ook de releasedatum van de Intel Alder Lake-generatie.

Usman Pirzada, eindredacteur voor WccfTech, voegde daaraan toe dat 27 oktober — ongeveer een week eerder — de voorverkoop van de Alder Lake-generatie van start zou gaan. Vermoedelijk gebeurt dat rondom het Intel Innovation-evenement, waar de nieuwe reeks cpu's ook op een officiële aankondiging kunnen rekenen.

Een eerdere lek van retail-prijzen voorspelt dat Intel de twaalde Core-generatie aftrapt met in ieder geval drie desktop-cpu's. Respectievelijk zouden dat de Core i9-12900K, Core i7-12700K en Core i5-12600K zijn, elk met een optionele KF-variant die de integrale gpu wegbezuinigt. Vermoedelijk zijn dit ook de drie vlaggenschepen die Intel op 27 oktober uit de doeken doet.

MSI's upgrade-aanbod loopt van 4 november 2021 tot 30 april 2022, voor selecte Coreliquid-koelers. Naast MSI zijn er vele andere partijen die eenzelfde soort upgrade aanbieden voor koelers, gezien de Alder Lake-generatie en bijbehorende LGA1700-socket niet compatibel zijn met reeds bestaande koelelementen en brackets

Dit artikel delen:

Lees meer

Luchtgitaarspel Unplugged komt op 21 oktober naar Oculus Quest Richtlijnen voor benaming Intel Arc-gpu's gelekt
0

Reacties op: MSI-koelers verklappen lancering Intel Alder Lake-cpu's

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.