Nieuws
Marketingmateriaal rondom de 'Face Your Demons'-actiebundel van Nvidia en Bethesda.

Inno3D en Zotac geven twee games weg bij RTX 30-videokaarten

Ghostwire: Tokyo en Doom Eternal voor nop erbij, inclusief dlc

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Inno3D en Zotac starten de 'Face Your Demons'-actiebundel, waarbij gamers Ghostwire: Tokyo en Doom Eternal ontvangen bij aankoop van selecte RTX 30-videokaarten.

Met alle waarschijnlijkheid is de 'Face Your Demons'-actie een initiatief vanuit Nvidia zelf, waar partnerfabrikanten Inno3D en Zotac wellicht ietwat op de zaken vooruit lopen. 

Nvidia heeft zelf nog geen officiële webpagina voor de actie ingericht, maar het marketingmateriaal rondom de gebundelde games spreekt van "een Nvidia-promotie". Vermoedelijk worden de games via Nvidia's GeForce Experience verzilverd, maar de officiële richtlijnen of aangesloten verkoopkanalen voor de actie zijn vooralsnog nergens te bekennen.

Wel lijkt de bundel gelimiteerd te worden voor selecte Ampere-producten, voornamelijk uit het hogere segment. Gamers die tussen 12 juli en 1 augusts een RTX 3090 (Ti) of RTX 3080 (Ti) van in ieder geval Inno3D of Zotac kopen, komen automatisch in aanmerking voor codes van zowel Ghostwire: Tokyo als Doom Eternal, inclusief beide delen van de 'The Ancient Gods' downloadbare content. 

Daarnaast lijkt de actie ook volledig gericht op het RTX 30-desktopsegment, in ieder geval bij de twee vroege partnerfabrikanten. Zowel Inno3D als Zotac prijzen voor de bundel allerlei verschillende desktopkaarten aan, met één enkele uitzondering. Ook de Zbox Magnus EN173080OC van Zotac mag meedoen, een recent onthulde compacte desktopcomputer met daarin een voor laptops bestemde RTX 3080-gpu. De varianten met bijvoorbeeld een (mobiele) RTX 3070 en RTX 3060 dingen blijkbaar niet mee. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Kirby’s Dream Buffet voor Nintendo Switch aangekondigd Retroshooter Fashion Police Squad komt op 15 augustus uit
0

Reacties op: Inno3D en Zotac geven twee games weg bij RTX 30-videokaarten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.