Nieuws

Asus ROG GL502 gaming laptop

Behoorlijk opzichtig monster

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Gamer.nl gaat in dit nieuwe drieluik los met een nieuwe gaming laptop van Asus: de ROG GL502.

We beginnen met een unboxing van de GL502 in videovorm. Natuurlijk gaan we ook dieper in op alle specs en features van de laptop in een uitgebreid hardware review en bijbehorende video.

Unboxing van de Asus ROG GL502 gaming laptop

Getest: Asus GL502VM

De Asus GL502VM is een compacte gaming laptop met een strak design. Qua uiterlijk is het totaal niet wat je verwacht van een gaming laptop, maar als we kijken naar de prestaties is het toch een behoorlijk opzichtig monster.

Asus bewijst met de GL502 dat een gaming laptop niet een schreeuwerig hoeft te hebben om indrukwekkende prestaties te bieden. Het oranje logo en de accenten laten wel zien dat we hier met een gaming laptop te maken hebben, maar Asus heeft het daarnaast redelijk beschaafd gehouden met smaakvolle brushed aluminium panelen. In eerste instantie werden we dan ook verrast door de prestaties van de Asus GL502VM.

Florian checkt ASUS GL502VM | Gamer.nl

We gaan de nog GL502 grondig testen aan de hand van een aantal veeleisende games. Met deze resultaten eindigen we ons avontuur met de gaming laptop, maar niet voordat we nog een aantal tips geven met de ideale instellingen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Asus. Gamer.nl heeft volledig zelf de inhoud bepaald en heeft deze test onafhankelijk uitgevoerd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo Switch hands-on De Willekeurige Steam-game: Fight or Die
0

Reacties op: Asus ROG GL502 gaming laptop

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.