Nieuws
Productafbeelding van de Hover-polssteun van Angry Miao, een ergonomisch steuntje aangedreven door een magnetisch zwevend effect.

Angry Miao 'Hover' belooft magnetisch zwevende polssteun

Hyperfuturistisch en ergonomisch verantwoord steuntje

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Angry Miao heeft 'Hover' onthuld, een ergonomische polssteun die door middel van magnetisme een stukje zweeft.

Het in Hongkong gevestigde Angry Miao maakte het nieuwe product wereldkundig met een Twitter-bericht. Veel concrete details over het steuntje werden daarbij niet verklapt; wel is zeker dat voorbestellingen vanaf 1 november geplaatst kunnen worden. Hover moet 30 dollar per stuk kosten, maar wordt ook als presentje inbegrepen bij Angry Miao's eerstvolgende, op ergonomie gebouwde AFA-toetsenbord.

Hover bestaat uit een metalen voetstuk, waar bovenop een magnetische discus rust, afgewerkt met watervast materiaal van skikleding. De discus zweeft als het ware een stukje net boven het voetstuk, aan de hand van twee magnetische polen. Angry Miao is niet de eerste om een zogenaamde 'maglev'-polssteun te fabriceren, maar mogelijk wel een van weinige partijen die het als ergonomisch luxeproduct wereldwijd beschikbaar wil stellen. 

Veel meer is niet bekend over Angry Miao's Hover. Wel stuurde de start-up vroege prototypes van het product rond, waarvan enkele eerste ervaringen al circuleren op de Discord-server van Angry Miao. Een van de eerste gebruikers stipt daarbij aan dat zijn polsen al vrij snel door het zwevende effect zakken, terwijl er vooralsnog geen manier is om de magneten verder te verstellen. 

Angry Miao is een nog relatief nieuwe fabrikant van randapparatuur, zij het wel direct een opvallende. Veel van Angry Miao's eerste producten zijn gericht op specifieke niches in de tech-wereld, zoals die van toetsenbordpuristen, terwijl het productontwerp steevast van een futuristisch cyberpunk-thema voorzien wordt. De fabrikant trapte ongeveer twee jaar geleden af met het Cyberboard-toetsenbord en is momenteel druk in de weer met meer ergonomische producten, alsmede de Cyberblade draadloze 'buds'.

Dit artikel delen:

Lees meer

Een laatste trailer van Tactics Ogre: Reborn De Xbox Games With Gold van november zijn bekend
2

Reacties op: Angry Miao 'Hover' belooft magnetisch zwevende polssteun

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  -JK-

  • 31 oktober 2022 10:22
  Waar plaats je zon steuntje? is dat bij je muisarm of keyboard arm?
  Heb er zelf nooit 1 gehad, ook niet nodig, kan me daarom ook moeilijk voorstellen hoe je het moet gebruiken en waarom dat dan fijn is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TomKauw

  • 31 oktober 2022 12:22
  @-JK- Neem aan onder een of twee polsen; ligt er natuurlijk ook maar net aan hoe je zelf werkt/gamet en wat je fijn vindt.

  Denk wel dat de Hover gericht is op vooral toetsenbordgebruik, gezien ze niet echt lekker mee lijken te bewegen met een muisarm.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.