Gameplay
DeadIsland24

Uitgebreide gameplay van Dead Island 2 getoond

Game komt op 28 april 2023 uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Afgelopen avond is een Dead Island 2-showcase uitgezonden met daarin onder andere uitgebreide gameplay van het spel.

Hieronder zijn de gameplayvideo en de complete showcase te zien. Zo worden er nieuwe wapens getoond, waaronder brandende katanas. Spelers kunnen deze wapens ook upgraden. Verder is te zien dat spelers zelf ook een zombie kunnen worden. De game speelt zich af in locaties als Beverly Hills, Hollywood Hills en Santa Monica.

Ook werd aangekondigd dat spelers de game kunnen besturen met de hulp van Alexa Game Control. Hiermee kunnen spelers kun stem gebruiken om in-game-acties uit te voeren. Deze feature is vooralsnog alleen beschikbaar in het Engels in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk - het is niet bekend of het ook in andere lande beschikbaar komt.

Dead Island 2 werd in 2014 al aangekondigd, maar afgelopen augustus opnieuw onthuld. Men kan uit zes speelbare personages kiezen, waarbij elk personage een eigen persoonlijkheid en unieke dialogen heeft. Elke 'Slayer' kan daarnaast volledig aangepast worden via een nieuw skill-systeem. De game kan daarbij in co-op voor drie spelers doorlopen worden.

Dead Island 2 komt op 28 april 2023 uit op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Violet heeft laagste Metacritic-score in de franchise Diablo 4 verschijnt waarschijnlijk in juni 2023
2

Reacties op: Uitgebreide gameplay van Dead Island 2 getoond

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 7 december 2022 10:38
  Huh.. Ik was compleet mijn hype en interesse kwijt voor deze game. Dacht, ik kijk de video 1 minuutje om aan mijzelf te bewijzen dat ik erover heen ben en dit ga overslaan….. Niet dus! Haha. Dat zag er eigenlijk super tof uit. Heb er iig weer zin in. (Niet verwacht!)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Robskeee

  • 7 december 2022 11:43
  Dat ziet er erg goed uit! Dying light 2 was helaas niet helemaal geworden wat ik ervan verwacht had, dus ik hoop dat deze zombie game mijn verwachtingen wel waar kan maken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.