Gameplay
State of Decay

25 minuten van de multiplayer in State of Decay 2

Vier gamers samen in de apocalypse

Geschreven door Arran Winmai op
Er zijn nieuwe gameplaybeelden verschenen waarin de multiplayer in State of Decay 2 wordt uitgelicht.

In de video IGN werken vier spelers met verschillende klassen samen om te overleven in de apocalypse. Ze leggen wat uit over de game, maar laten vooral de beelden voor zichzelf spreken. De spelers looten en vechten hun weg door de wereld en proberen wanhopig in leven te blijven. De gameplay werd gespeeld op pc. Hoe goed het spel draait op de verschillende versies van Xbox One is nog geheel onbekend.

De originele State of Decay kwam uit in 2013 en ondanks de bugs viel het goed in de smaak bij ons. In onze review gaf Ron het een 8 en schreef hij in de conclusie: "State of Decay is een open-wereld zombiesurvival-rpg die alle belangrijke facetten van overleven omarmt. Verzamelen, doden, relaties onderhouden en handelen; de game wordt gemaakt gevormd door zijn diepgang. Veel keuzes die je maakt hebben daarom invloed op de wereld om je heen." Wel werd het gebrek aan een co-op modus genoteerd als een gemis, wat het vervolg wel met zich meebrengt.

State of Decay 2 is vanaf 22 mei te spelen op pc en Xbox One. De standaard editie kost 29,99 euro terwijl de Ultimate Edition gekocht kan worden voor 49,99 euro. Deze versie is al te spelen op 18 mei en bevat bovendien verschillende dlc-pakketten. State of Decay 2 gaat vanaf release ook deel uitmaken van Xbox Game Pass.

Dit artikel delen:

Lees meer

Releasedatum mogelijk gelekt van Mario Tennis Aces De beste gamedeals van de week
0

Reacties op: 25 minuten van de multiplayer in State of Decay 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.