Gameplay

Nieuwe beelden van PlayStation 5-versie Genshin Impact getoond

PS5-versie komt op 28 april uit

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar miHoYo heeft bijna acht minuten aan gameplay van de PlayStation 5-versie van Genshin Impact uitgebracht.

De PlayStation 5-versie van de game moet gedetailleerder worden qua graphics en draait in een 4k-resolutie. Ook wordt het laadsysteem van het spel aangepakt om zo gebruik te maken van de SSD-schijf in de PS5. 

In een PlayStation Blog-post geeft de ontwikkelaar meer informatie over de prestaties van de PS5-versie. Zo moeten de snellere laadtijden er voor zorgen dat spelers de open wereld sneller kunnen verkennen - ook het teleporteren moet maar enkele seconden duren. Naast de gameplayvideo is er ook een video uitgebracht waarin de ontwikkelaar meer vertelt over de PS5-versie.

Genshin Impact komt op 28 april uit voor PlayStation 5 en verscheen vorig jaar september voor PlayStation 4, pc, Android en iOS. De game is free-to-play en bevat een 'gacha-model', een variant van lootboxen waarmee spelers via onder andere echt geld personages en wapens kunnen verdienen.

De openwereldgame wordt veel vergeleken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bevat een diepgaand rpg-systeem en multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vr-game Lone Echo 2 komt deze zomer uit Carve Snowboarding voor Oculus Quest aangekondigd
0

Reacties op: Nieuwe beelden van PlayStation 5-versie Genshin Impact getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.