Gameplay
Lightyear Frontier

Futuristische akkerbouwgame Lightyear Frontier getoond

Game komt in de lente van 2023 uit op Xbox, pc en Game Pass

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens Gamescom heeft ontwikkelaar Frame Break een gameplaytrailer uitgebracht van het eerder aangekondigde Lightyear Frontier.

De game werd eerder dit jaar tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase wal aangekondigd. Lightyear Frontier onafhankelijke ontwikkelaars Frame Break en Amplifier Game Invest speelt zich af op een verre planeet, waarin spelers kunnen akkerbouwen met futuristische hulpmiddelen in een grote mech.

De game kan door vier spelers in online co-op gespeeld worden. Daarnaast hint men er in de trailer naar dat de planeet geheimen verbergt, dus mogelijk bevat het spel ook een overkoepelend verhaal naast het boerenleven. Toch moet de algehele ervaring vooral "vreedzaam" zijn.

Lightyear Frontier moet ergens in de lente van 2023 uitkomen op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Ook komt de game vanaf release op Game Pass te staan. Bekijk de nieuwe gameplaytrailer hieronder.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me komt op 18 november uit Duik de diepte in met uitgebreide video van Forspoken
1

Reacties op: Futuristische akkerbouwgame Lightyear Frontier getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Riyakuya

    • 25 augustus 2022 08:54
    Nice! Ik ben gek op farm games in deze stijl dus laat maar komen!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.