Gameplay
F1 Manager 2022

F1 Manager 2022 komt op 25 augustus uit, eerste beelden te zien

Spel verschijnt op pc, PS5, PS4 en Xbox-consoles

Geschreven door Michel Musters op
Frontier Developments brengt F1 Manager 2022 op 25 augustus uit. Ook heeft de ontwikkelaar de eerste gameplaybeelden van het spel uitgebracht.

F1 Manager 2022 werd eerder dit jaar aangekondigd. In het spel worden spelers de teamleider van een van de tien F1-teams, wordt er verspreid over meerdere seizoenen gestreden op de officiële circuits en breiden spelers hun hoofdkwartier uit. Daarbij besturen spelers niet zelf de racewagens.

De game wordt ontwikkeld door Frontier Developments, de ontwikkelaar van de geprezen managementgames Planet Coaster en Planet Zoo. In 2020 werd al bekendgemaakt dat Frontier de rechten had verkregen om managementgames gebaseerd op F1 te ontwikkelen. Codemasters - dat inmiddels onderdeel is van Electronic Arts - heeft de rechten voor de reguliere F1-games in handen.

F1 Manager 2022 verschijnt op 25 augustus op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder is de eerste gameplayvideo te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Nintendo Direct wordt mogelijk op 15 juni uitgezonden 'Vervolg op 1-2-Switch wordt bij interne tests verschrikkelijk ontvangen'
0

Reacties op: F1 Manager 2022 komt op 25 augustus uit, eerste beelden te zien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.