Gameplay
Star Citizen

Een uitgebreide blik op Star Citizens Squadron 42

Een halfuur aan beeldmateriaal

Geschreven door Michel Musters op
De ontwikkelaar van Star Citizen heeft een halfuur durende video uitgebracht waarin de singleplayercampagne van de game, genaamd Squadron 42, wordt belicht.
In de video wordt onder andere een update gegeven over de schepen en ruimtestations die kunnen worden bezocht in de game. Ook krijgt men de wapens van de Vanduul en de winkels van Xi'an te zien. Daarna wordt de nadruk gelegd op artificiële intelligentie en hoe de AI zich in gevechten gedraagt.


Squadron 42 kan door backers van Star Citizen al gespeeld worden. Het gaat om een alfa 3.0-versie van de game. Over een paar weken moet versie 3.1 lanceren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Jurassic World Evolution verschijnt op 12 juni Red Faction Guerilla Re-Mars-tered aangekondigd
1

Reacties op: Een uitgebreide blik op Star Citizens Squadron 42

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  mvdz

  • 30 maart 2018 09:05
  Squadron 42 is nog niet speelbaar, dit is het Single Player gedeelte van Star Citizen, wat nog in ontwikkeling is en wat pas uitkomt als het helemaal af is. Wat al wel speelbaar is, is de Alpha 3.0 versie van het "Persistent Universe" ook wel bekend als de online multiplayer kant van de game.

  Wel zijn beide kanten gekoppeld, omdat je alleen als je Squadron 42 gespeeld hebt een "Citizen" status krijgt in de multilplayer wereld van Star Citizen. Je hebt dan voordelen ten opzichte van andere spelers.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.