Gameplay

Een uitgebreide blik op Fifa 23

Game komt op 30 september uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Electronic Arts heeft een uitgebreide gameplayvideo van Fifa 23 uitgebracht.

In de meer dan tien minuten lange video worden enkele nieuwe gameplayfeatures van de game breed uitgemeten. In een artikel op de officiële website wordt daarnaast nog dieper ingegaan op de nieuwe features.

Daaronder valt onder andere HyperMotion 2.0, waarmee voetballers in de game nog realistischer bewegen. Er zitten vele nieuwe animaties in de game, waaronder bij vrouwenvoetbal. Ook is er een nieuw dribbelsysteem dat gebruikmaakt van Active Touch, zodat spelers zich realistischer op het veld gedragen. Een techniek genaamd AcceleRATE draagt daar ook aan bij, omdat voetballers op een realistische manier sprinten.

Ook nieuw in Fifa 23 zijn 'powershots'. Door op twee schouderknoppen tegelijk te drukken tijdens het schieten, vuren voetballers een krachtig schot af. Hoe harder het schot, hoe minder precies dat schot richting het doel gaat, dus dat is een afweging die spelers moeten maken. Ook vrije schoppen, hoekschoppen en penalty's zijn aangepast.

Fifa 23 werd eerder deze maand onthuld. De game is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gran Turismo 7-update voegt drie nieuwe wagens toe Eidos Montreal-oprichter claimt dat Sony Square Enix wil overnemen
1

Reacties op: Een uitgebreide blik op Fifa 23

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Snoop213

    • 28 juli 2022 08:01
    Klinkt allemaal leuk maar in FIFA 22 speel je tegen echt goede spelers nog steeds wedstrijden met een onrealistische uitslagen. Dus ik ben benieuwd. Verder of ze de carriere modus aanpassen. Verder is natuurlijk een schande dat Benzema er nog steeds uitziet als in FIFA 16

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.