Gameplay
Ni No Kuni

De eerste 18 minuten van Ni No Kuni 2

Betoverende start

Geschreven door Lucas May op
Nieuwe gameplay van de aankomende rpg Ni No Kuni 2 is uitgebracht. In een video van IGN zijn de eerste 18 minuten te zien.

In de gameplaybeelden zien we cutscenes die het verhaal van hoofdpersoon Evan Pettiwhisker Tildrum introduceren. Tussen de verschillende verhalende cutscenes zijn gameplaymomenten te zien waarin de speler een kasteel moet ontdekken, mysterieuze wezens ontmoet en gevechten aangaat.

Vorige maand verscheen er ook nog een gameplayvideo met een enorme inktvis in Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom. Hier is te zien hoe spelers het opnemen tegen een levende paddenstoel en tegen de Jelly Queen, dat er uit ziet als een grote inktvis met een nog grotere levensbalk. Spelers kunnen constant tussen de verschillende personages met unieke mogelijkheden switchen tijdens real-time gevechten.

In onze preview kun je lezen waarom de meerdere vertragingen van de game geen reden zijn om zorgen te maken en dat de magie van Ni No Kuni in dit vervolg niet is verdwenen.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom komt op 23 maart uit voor pc en PlayStation 4. De game had eerst vorig jaar moeten verschijnen, zou daarna in januari verschijnen, maar werd uiteindelijk uitgesteld naar maart.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer dan zombies in lanceringstrailer van Metal Gear Survive Hackers laten Linux draaien op Nintendo Switch
2

Reacties op: De eerste 18 minuten van Ni No Kuni 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Flipski

  • 20 februari 2018 16:25
  Zo verleidelijk om hier op te gaan klikken en het filmpje te bekijken. Toch ga ik het niet doen. Ik heb de prince edition besteld en ik wil de game zelf als nieuw ervaren en niet weten wat er al gaat gebeuren. Ik weet niet of ik ooit heb gehad dat ik zoveel zin in een game had dan deze. Nu maar hopen dat het al mijn verwachtingen kan waarmaken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • rashura

  • 21 februari 2018 14:48
  @Flipski The best way to prevent disappointment is not to expect anything.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.