Gameplay
Two Point Hospital

Eerste gameplaybeelden van ziekenhuissim Two Point Hospital

Mensen genezen door ze te verven

Geschreven door Arran Winmai op
De eerste gameplaybeelden van Two Point Hospital, de spirituele opvolger van Theme Hospital, kunnen nu bekeken worden op YouTube.

In een YouTube-video interviewt PC Gamer de ontwikkelaars Mark Webley en Ben Hymes van Two Point Hospital terwijl er beelden getoond worden van de game. In de video wordt een compleet ziekenhuis ontworpen. Het begint leeg, maar al gauw zijn er een receptie, kantoren en machines voor de behandelingen. Ook zien we mensen genezen van'lichthoofdigheid', de ziekte die we ook zagen in de trailer. Uiteindelijk is het doel in deze simulator om een keten aan ziekenhuizen te beheren.

Webley en Hymes vertellen over hoe ze op de ideeën voor de gekke ziektes komen. "Het begint vaak met een leuke woordgrap waar iemand op een maandagochtend mee aankomt," vertelt Hymes, "en dit inspireert de rest van het team". Een voorbeeld van een ziekte wordt iets uitgelicht. 'Grey anatomy' is een ziekte die alle kleur uit zijn slachtoffers haalt. Ze worden helemaal grijs, inclusief hun kleren. In de video zien we hoe iemand wordt genezen door met verf bespoten te worden.

Verder laten ze weten dat verschillende artsen verschillende persoonlijkheden hebben, die invloed kunnen hebben op hoe ze klanten behandelen. Zo kunnen ze meer gericht zijn op het genezen van patiënten, het onderzoeken van ziektes of richten ze zich meer op geld verdienen en lichten ze soms patiënten op. In de gameplaybeelden zien we een dokter dansen en neemt iemand met een enorme machine flink wat bloed van iemand af.

Two Point Hospital werd halverwege januari aangekondigd. Het wordt de spirituele opvolger van Theme Hospital, een komische ziekenhuissimulator.

Via de site is het mogelijk om in te schrijven voor een 'hospital pass', waarmee exclusieve content en vroege toegang wordt gegeven tot trailers en exclusieve video's. Wanneer het spel uitkomt is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wanneer kunnen we de release van de PlayStation 5 verwachten? Mysterieuze Remedy-game P7 verschijnt in 2019
0

Reacties op: Eerste gameplaybeelden van ziekenhuissim Two Point Hospital

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.