Developer Diary
ratchet clank rift apart

Insomniac over PS5-game Ratchet and Clank: Rift Apart

De SSD-schijf, DualSense en 3D-audio worden gebruikt

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe developer diary geeft ontwikkelaar Insomniac Games meer details over de aankomende PlayStation 5-game Ratchet and Clank: Rift Apart.

In de video vertelt creative director Marcus Smith over de manier waarop de game gebruikmaakt van de SSD-schijf in de PlaySation 5 - dit zorgt er voor dat nieuwe gebieden razendsnel ingeladen kunnen worden, waardoor spelers zonder laadtijden in een 'rift' kunnen springen en zo in een andere wereld terecht kunnen komen. Ook de DualSense-controller en 3D-audio komen aan bod.

Op PlayStation 2 en 3 verschenen er diverse delen van de Ratchet and Clank-serie. De spellen draaien om een vriendelijke Lombax en zijn robotvriend die diverse planeten aandoen. Op PlayStation 4 verscheen in 2016 Ratchet & Clank, dat tegelijk dienst deed als een game gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en als nieuwe versie van het origineel. De reeks staat vooral bekend om de combinatie tussen platformelementen en actievolle scènes waarin spelers gebruik kunnen maken van een groot scala aan originele wapens.

Het is nog niet bekend wanneer Ratchet and Clank: Rift Apart op PlayStation 5 verschijnt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekende nummers op gitaar in The Last of Us: Part 2 gespeeld Tweede seizoen Animal Talking heeft Sting en Kevin Smith als gasten
0

Reacties op: Insomniac over PS5-game Ratchet and Clank: Rift Apart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.