Developer Diary
Forspoken

Fragmenten van pc-versie Forspoken getoond

Square Enix-game stond voorheen bekend als Project Athia

Geschreven door Michel Musters op
In een video van AMD wordt de aankomende Square Enix-game Forspoken aangehaald. Ook worden er wat beelden van de pc-versie van de game getoond.

In de video komt Takeshi Aramaki van Luminous Productions aan het woord om te praten over Forspoken, de game die voorheen bekend stond als Projec Athia. Het spel maakt namelijk gebruik van AMD's FidelityFX Super Resolution-techniek. Dat moet voor een flinke boost zorgen wanneer de game in 4k en 60 fps draait. Volgens Aramaki wil de ontwikkelaar de beste graphics ooit in een openwereldgame zien te realiseren.

Forspoken draait om Frey Holland, een ogenschijnlijk normale vrouw die haar omgeving kan beïnvloeden en dat kan toepassen in gevechten. Het spel wordt ontwikkeld door Luminous Productions, een Square Enix-studio bestaande uit ontwikkelaars van Final Fantasy 15. De game moet ergens volgend jaar op PlayStation 5 en pc verschijnen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Worms Rumble nu verkrijgbaar op Xbox, Switch en Epic Games Store Nieuwe Quantic Dream-game bevat mogelijk competitieve elementen
0

Reacties op: Fragmenten van pc-versie Forspoken getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.