Developer Diary

De spannende muziek van Returnal: Ascension

Uitbreiding is nu te downloaden

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe video voor de Returnal-uitbreiding Ascension ligt de nadruk op de spannende muziek.

Hoewel Ascension al uit is, is de timing van de video niet zo gek: Returnal won bij de Bafta Game Awards vorige week niet alleen een award voor game van het jaar, maar ook voor audio design.

Glen Andrew Brown van PlayStation Studios vertelt in de video hoe de audio in de uitbreiding iets veranderd na elke vloer in de Tower of Sisyphus. Dit moet de spanning voor spelers langzaam maar zeker opbouwen.

De Ascension-update kwam in maart uit en voegt een survivalmodus aan de game toe. Die speelt zich af in de Tower of Sisyphus. Spelers moeten zo hoog mogelijk in de toren klimmen als mogelijk, waarbij verschillende verdiepingen steeds uitdagender worden. Ook zijn er nieuwe items en een nieuwe baas genaamd Algos te vinden.

Twee spelers kunnen dankzij de update het complete spel ook online doorlopen, waarbij men kan kiezen om dat met een vriend of een random speler te doen. Spelers kunnen elkaar daarbij weer tot leven wekken, al zou dit volgens ontwikkelaar Housemarque wel een tijdrovende optie zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Nieuwe Nvidia-gpu's maken vaker gebruik van 21 Gbps geheugen' Nintendo Switch Sports herenigt oud met nieuw
0

Reacties op: De spannende muziek van Returnal: Ascension

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.