Developer Diary
God of War Ragnarok

De personages en vijanden in God of War Ragnarök

Game komt over een week uit op PlayStation-consoles

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe developer diary van God of War Ragnarök draait om de personages en vijanden in de game.

Het is de derde van negen video's waarin achter de schermen wordt gekeken bij de ontwikkeling van het aankomende spel. Verschillende mensen van het ontwikkelteam worden aan het woord gelaten om meer te vertellen over de totstandkoming van de game en verschillende facetten. Wat in ieder geval duidelijk wordt gemaakt, is dat het uiterlijk van elk wezen een eigen verhaal moet vertellen.

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Spoilers rondom de game zijn onlangs al uitgelekt. Ontwikkelaar Santa Monica Studio gaf aan daar erg teleurgesteld in te zijn. "Een winkel die de game bijna twee weken voor release verkoopt. Zo teleurstellend. Sorry dat iedereen spoilers moet ontwijken als je de game wil gaan spelen. Het is compleet fucking dom dat je dit moet doen. Dit is niet hoe we het bij Santa Monica Studio wilden zien gaan."

Dit artikel delen:

Lees meer

CoD: Modern Warfare 2 breekt inderdaad verkooprecord voor franchise EA onthult WK-content voor Fifa 23
0

Reacties op: De personages en vijanden in God of War Ragnarök

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.