Developer Diary
Company of Heroes 3

De missies in Company of Heroes 3

Game komt dit jaar uit op pc

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe developer diary van Company of Heroes 3 geeft meer informatie over de missies in de game.

Ontwikkelaar Relic Entertainment vertelt in onderstaande video meer over de uitdagingen van het bedenken van uitdagende missies voor het spel. Dat was zo uitdagend voor de studio, omdat de game een dynamische structuur heeft, waarbij sommige spelers andere skills of soldaten hebben ontgrendeld op een bepaald moment in vergelijking met andere spelers.

Missies zullen ook verschillen in grootte. Ter illustratie worden er een aantal voorbeelden gegeven. Zo wordt een enkele troep in het gebied van de vijand gestuurd om een kapotte tank op te halen, maar zijn er ook missies waarbij men een vooraanstaande officieer moet doden en ongeschonden moet zien te ontsnappen. Relic wil graag kleinere verhalen vertellen die van grote invloed zijn op het verloop van de oorlog.

Relic kondigde Company of Heroes 3 afgelopen zomer aan. De game richt zich op Italië in 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog. De game begint bij de invasie van de geallieerden. Ook Noord-Afrika moet in het spel voorbij komen. De tweede Company of Heroes-game verscheen in 2013. Eind vorig jaar werd een pre-alfatest gehouden voor de multiplayer van het spel.

Company of Heroes 3 verschijnt dit jaar voor pc. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkeling Tiny Tina's Wonderlands afgerond Fysieke versie Sifu verschijnt op 3 mei
0

Reacties op: De missies in Company of Heroes 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.