Developer Diary
Hellblade

De animatietechnieken van Hellblade

Ninja Theory over het animatieproces

Geschreven door Lucas May op

De ontwikkelaar van Hellblade, Ninja Theory, heeft een developer diary uitgebracht over de verschillende animaties in de game. Leden van het team leggen in de video uit hoe de bewegingen van de personages tot stand komen.

De ontwikkelaars vertellen in deze developer diary hoe ze een extra emotionele dimensie aan de animaties meegeven. Wanneer de standaard animaties afgerond waren, keek het team hoe ze de emoties van het hoofdpersonage konden uitdrukken. Zo is te zien dat de animatie verandert wanneer het hoofdpersonage bang of gewond is.

Voor Ninja Theory is dit de eerste keer dat ze motion capture gebruiken voor gameplay-animaties. De video toont hoe deze techniek gebruikt wordt en hoe de ontwikkelaars de animatie verfijnen. Hiernaast laat de video zien hoe meerdere bewegingen naadloos in elkaar overgaan, wat voor een soepele ervaring zorgt.

Deze developer diary is de twintigste aflevering. De vorige negentien zijn terug te kijken op het Youtube-kanaal van Ninja Theory.

Een releasedatum voor Hellblade is nog niet bekend. Wel is aangekondigd dat de game tegelijkertijd zal uitkomen op pc en PlayStation 4.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

The Division krijgt mogelijk open bèta deze maand Het openingsfilmpje van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
0

Reacties op: De animatietechnieken van Hellblade

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.