Developer Diary
Redfall

Arkane gaat de diepte in met uitgebreide blik op Redfall

Meer dan twintig minuten aan beelden en informatie

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens QuakeCon werd een uitgebreide presentatie uitgezonden over de aankomende Arkane Austin-game Redfall.

In onderstaande video vertellen ontwikkelaars van het spel - waaronder regisseur Harvey Smith - over het aankomende spel. Ook wordt er gameplay en concept art getoond van de game.

Smith laat weten dat Redfall de typische gameplaystijl van Arkane uitbreidt naar een open wereld en coöperatieve gameplay. In de video wordt echter ook benadrukt dat mensen die de game alleen willen doorlopen daar net zo goed van kunnen genieten.

Zoals fans gewend zijn van Arkane, moet de wereld van Redfall 'geleefd' aanvoelen. Er is een weersysteem met mist en regen en vijanden passen hun looproute aan afhankelijk van de tijd van de in-game dag.

Redfall speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. Spelers moeten dit dorp van de monsters zien te bevrijden. Men kan uit vier helden kiezen, elk met hun eigen speelstijl.

Redfall had eigenlijk dit jaar moeten verschijnen, maar werd eerder al samen met Starfield uitgesteld naar 2023. Een precieze releasedatum is er nog niet. De game komt naar Xbox Series X en S, pc en Game Pass. Arkane ontwikkelde voorheen games als Dishonored, Prey en Deathloop.

Dit artikel delen:

Lees meer

Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation voert je terug naar simpelere tijden Ruimtehorrorshooter Luna Abyss onthuld
1

Reacties op: Arkane gaat de diepte in met uitgebreide blik op Redfall

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lavalera

    • 19 augustus 2022 12:03
    De eerste keer dat ik Redfall zag, was ik er nog niet echt van onder de indruk. Het voelde een beetje als de zoveelse dertien in een dozijn coop shooter. Maar hoe meer er ik van zie hoe meer meer geinterresseerd er in raak. Ook deze diary is een uitleg dat het in principe gewoon een Arkane spel is die SP gespeeld kan worden, maar als je wil ook coop. Ga deze zeker weten spelen nu wanneer die uit komt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.