Deals
razer

Deal van de Dag: Razer Gigantus V2-muismat

Precisie en controle

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Vandaag is de Razer Gigantus V2-muismat de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Razer Gigantus V2-muismat

De deal van de Dag van 22 april betreft de Razer Gigantus V2-muismat. De Gigantus V2 is iets subtieler vormgegeven dan de gemiddelde gamemuismat, met een zwart-groen ontwerp en een subtiel Razer-logo aan de rechterzijde.

 Inhoudelijk is het voorzien van alles wat je door de bank genomen in een betrouwbare muismat zoekt: antislip aan de onderzijde, microweefsel waarmee je zowel snel als precies kunt muizen en een dikte van zo'n 3 mm aan schuimrubber voor de duurzaamheid.

Tot slot is de muismat verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, waarvan medium (36 x 27.5 x 0.3 cm), XXL (‎94 x 41 x 0.4 cm) en XXXL (‎120 x 55 x 0.4 cm) in de aanbieding zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

Battle royale-modus voor Rocket League aangekondigd Cat Cafe Manager is laagdrempelig, gezellig en heel schattig
0

Reacties op: Deal van de Dag: Razer Gigantus V2-muismat

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.