Deals
Deal van de Dag

Deal van de Dag: Nintendo Switch Sports

Nieuwe sportgame iets afgeprijsd

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Vandaag is Nintendo Switch Sports voor Nintendo Switch de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Nintendo Switch Sports

De deal van de Dag van 3 mei betreft Nintendo Switch Sports voor Nintendo Switch. Uiteraard is de sportgame nog maar net uit, maar nu al licht afgeprijsd. 

Hoewel Switch Sports in de Nintendo eShop voor 40 euro verkrijgbaar is, ontbreekt daarbij uiteraard de beenband uit de fysieke versie. Wil je dus de speciale cornermodus spelen, of in de toekomst daadwerkelijk met je benen in plaats van je armen kunnen voetballen, dan is de fysieke versie mooi meegenomen.

In onze review wordt Switch Sports geprezen om de goede mix van oude en nieuwe sporten, waarvan bowlen en tennis ouderwets leuk zijn, en badminton een uitstekende toevoeging betreft. Helaas laat de aankleding van de game wat te wensen over, maar voor feesten en partijen is Nintendo Switch Sports uitstekend.Dit artikel delen:

Lees meer

EA gaat cross-play uittesten in Fifa 22 De vierde editie van LudoNarraCon begint aanstaande donderdag
2

Reacties op: Deal van de Dag: Nintendo Switch Sports

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Pinopokie

  • 3 mei 2022 15:59
  En dat noemen ze een goede deal.. 44,- voor een spel wat ook al op de wii beschikbaar was.
  Blijven geldtrekkers bij Nintendo en dit is voor mij ook de reden dat de Switch in de kast is komen te liggen en er nooit meer uit is gekomen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  clandestine666

  • 3 mei 2022 16:25
  @Pinopokie Dit is wel een nieuwe game he? Deels wel dezelfde sporten, toegegeven, maar het online component en de betere graphics en besturing halen het toch wat meer naar het heden. Nintendo kennende gaat deze titel de komende vijf jaar nog rustig €40-50 euro kosten dus ik sta nou ook niet bepaald te springen om 't uit te proberen. Komt bij dat ik dan ook nog Nintendo Online moet halen, dus meh. Switch is hier ook stof aan 't happen, enkel BotW 2 of Metroid Prime 4 kunnen 'm nog tijdelijk reanimeren ben ik bang..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.