Deals
Deal van de Dag

Deal van de Dag: 8Bitdo Pro 2-controller

Nu 43,18 euro

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Vandaag is de 8Bitdo Pro 2 de deal van de dag op Gamer.nl.

8Bitdo Pro 2

De 8Bitdo Pro 2 is één van de betere bluetooth-controllers voor Nintendo Switch en mobiel.  Redacteur Wesley gaf de Pro 2 een 8 in zijn review

"De 8bitdo Pro 2 is een uitstekende controller die heel veel waar voor z’n geld biedt. Deze opvolger van de SN30 Pro+ is slechts een paar punten verbeterd, maar dat zijn net de verbeteringen waar je naar op zoek bent. Er missen nog steeds functies, maar dat neemt niet weg dat we zelden een controller tegenkomen die zóveel biedt voor relatief weinig geld."
Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Dit artikel delen:

Lees meer

Witte Xbox Elite Series 2-controller op internet getoond Intel onthult eerste Arc Pro-gpu's voor workstations
0

Reacties op: Deal van de Dag: 8Bitdo Pro 2-controller

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.