Deals
Detroit: Become Human

De beste pc-deals van de week

Detroit: Become Human en Ruined King: A League of Legends Story

Geschreven door Gamer.nl Deals op
Op zoek naar goedkope games voor pc? In dit overzicht houden we wekelijks de pc-deals bij!

Gamer.nl wordt ondersteund door affiliate-opbrengsten. Als je op bepaalde links klikt via onze site, kunnen we daar aan verdienen om deze website te kunnen verbeteren.

Death Stranding Director's Cut - 31,99 euro

Death Stranding is waarschijnlijk een van de meest controversiële games van de laatste jaren. Niet omdat het heftige thema's bespreekt of bepaalde mensen op de teentjes trapt, maar omdat niemand het er over eens kan zijn of dit nu de beste game ooit is, of juist de saaiste game ooit. Voor wie de game leuk vindt is de ultieme versie genaamd Death Stranding Director's Cut goed nieuws. Lars geeft de game namelijk een fantastische 9,5, en zegt dat de Director's Cut hoe dan ook de betere versie is van Death Stranding. "Een editie die een tweede doorloop rechtvaardigt, maar ook zeker een eerste kennismaking met deze bijzondere game beter maakt."

Koop Death Stranding Director's Cut voor 31,99 euro

Detroit: Become Human - 19,95 euro

Na het eerste relatief grote succes van ontwikkelaar Quantic Dream, Heavy Rain, bracht de studio in 2018 iets nieuws uit: Detroit: Become Human. Wat als robots zelfbewust worden? Dat is de vraag waar deze game zich mee bezig houdt. Daar heeft Quantic Dream een bij vlagen indrukwekkend verhaal aangehangen, zoals reviewer Erwin beaamt in zijn review: "Detroit: Become Human is een indrukwekkende game. De productiewaarden zijn ongekend, de personages angstig realistisch en de game heeft een stapel waanzinnige scènes. Als geheel houdt Detroit zich echter niet goed staande. Het overkoepelende verhaal wil teveel beslaan zonder daadwerkelijk iets te zeggen. Daarnaast kakt de game tussen de spannende scènes door erg in en zit de besturing te veel in de weg."

Koop Detroit: Become Human voor 19,95 euro

Detroit: Become Human

Ruined King: A League of Legends Story - 19,49 euro

League of Legends gaat al een lange tijd mee, maar sinds enkele jaren probeert uitgever Riot Games het universum Runeterra ook op andere manieren uit te breiden. Bijvoorbeeld door andere ontwikkelaars verhalen te laten schrijven over personages die we uit de moba kennen, op een heel andere manier dan we gewend zijn. Ruined King: A League of Legends Story is de eerste grote League of Legends-gerelateerde game die niet door Riot Games gemaakt is. Het verhaal draait om de personages Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri en Pyke die het opnemen tegen zeemonsters in Bilgewater. Oh, en de Ruined King zelf komt er natuurlijk ook in voor! Check hier gameplaybeelden van het spel.

Koop Ruined King: A League of Legends Story voor 19,49 euro

Overige deals

Steam

Hell Let Loose 26,79 euro

Hunt: Showdown 19,99 euro

Old World 35,99 euro

Overcooked! 2 5,74 euro

Red Dead Redemption 2 29,99 euro

Rise of the Tomb Raider 5,99 euro

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 19,99 euro

Syberia: The World Before 31,99 euro

The Outer Worlds 19,79 euro

Titanfall 2 4,79 euro

Wartales 27,99 euro

Epic Games Store

Franchise Hockey Manager 8 15,99 euro

One More Island 14,39 euro

Outriders 21,99 euro

Recursive Ruin 12,59 euro

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin 44,99 euro

Tennis Manager 2022 35,99 euro

The Wizard and the Slug 1,99 euro

Outriders

Gratis op Epic Games Store

Later vandaag komt er een gratis mystery game naar Epic Games!

Meer deals

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste Xbox-deals van de week De beste Nintendo Switch-deals van de week
4

Reacties op: De beste pc-deals van de week

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  gotcha123

  • 7 april 2022 14:15
  The Outer Worlds lijkt een beetje de vibe te hebben van Bioshock Infinite, soort van Dieselpunk stijl?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • 004

  • 14 april 2022 13:37
  Ik snap de uitspraak over New World over het niet vernieuwend zijn nog steeds niet. De game is juist fundamenteel anders qua het gevechtsysteem, de manier hoe je je character kan bouwen en de provincies die door guilds kunnen worden overgenomen. Daarnaast vraag ik me ook af wat je voor nieuws wilt doen in een MMO omdat heel veel al gedaan is.

  Belangrijker is dat de concepten die in de game zitten in mijn ogen helaas niet goed uit de verf komen. De game wil PvE en PvP zijn terwijl het van full PvP afkwam. PvE zal echt veel meer diepgang nodig hebben. Daarnaast zal de grind korter moeten voor de casual gamers in tegenstelling tot de streamers voor wie hun leven gamen is. Ook moet de leveling experience beter worden, de combat skills interessanter worden gemaakt, de dungeons meer klassieke rollen van crowcontroller/damager, healer/damager en puur damage krijgen, PvP battlegrounds vanaf level 20 en nog veel meer zaken die eigenlijk een remake nodig hebben.

  Ik begrijp niet dat de studio dit zelf niet begrijpt en het lijkt wel alsof de studio meer waarde hecht aan originaliteit qua tijdperk, wereld, character skills etc die ze maken dan aan of de game daadwerkelijk leuk is om te spelen. Mensen spelen om verschillende redenen bepaalde games en New World raakt in principe niet een snaar qua uitdagende en grootste van de tijd prettige/leuke gameplay loop die spelers zoeken en ik ben bang dat de studio ook niet begrijpt dat het dit in de ogen van de spelers mist. Ik zou als ik AGS was of heel veel feedback vragen en bepaalde aspecten van de game een grote rework geven of de game gewoon laten voor wat het is want op het moment is de interesse volgens mij niet zo groot.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  gotcha123

  • 15 april 2022 11:11
  @004 farcry 6 is een perfect voorbeeld van wat je beschrijft. Een prachtige wereld and characters en een extreem simpele AI en zowel levelen als wapen keuze maakt helemaal niet uit. Er is geen groei, dus alles is het zelfde, het is gewoon niet leuk. Het zijn keuzes die een gamestudio maken en dat pakt verkeerd uit. Gaan ze dan radicaal omgooien en een paar mensen overtuigen dat het anders moet (creative director en zo), en dat is meestal lastig. welke feedback van spelers wil je horen? het is een feit dat de spelers die het niet goed vinden actiever zijn en meer 'herrie' maken dan de spelers die het wel best vinden. Dan maar vertrouwen op je concept en dat er genoeg exemplaren verkocht worden…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Weerzinwekkend

  • 20 mei 2022 09:14
  Borderlands 3 is gratis op Epic

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.