Achtergrond

Vrijmimod: Vijf mods voor Dark Souls 2

Maakt het wachten op Dark Souls 3 wat leuker

Geschreven door Aida . op
Elke vrijdag verzamelen we op Gamer.nl mods waarvan wij denken dat ze de moeite waard zijn. Tijdens de jaarlijkse Tokyo Game Show in Japan werd dit jaar bekendgemaakt dat Dark Souls 3 in april van 2016 uitkomt. Deze release is een maand later dan de Japanse release. Om het wachten een beetje gemakkelijker te maken geven we vandaag vijf mods voor Dark Souls 2.

Het is belangrijk om te vermelden dat Steam een ‘anti-cheat’ beleid heeft ingesteld voor deze specifieke game. Dit kan er bij sommige mods voor zorgen dat spelers te maken krijgen met een Valve Anti-Cheat Ban. Om dit te voorkomen raden wij dan ook aan deze mods voor de zekerheid alleen in de offline-modus te gebruiken.

GeDoSaTo

De GeDoSaTo-mod fungeert als basis voor een aantal andere mods die voor deze game zijn gemaakt. Het stelt mensen onder andere in staat mods te gebruiken die de textures van de game veranderen. Wanneer spelers van Dark Souls 2 dus mods willen toevoegen om de game er bijvoorbeeld grafisch beter uit te laten zien, is GeDoSaTo de eerste stap.

Klik hier voor de mod. 

Kalicolas Enchanced Graphics ENB

Mods waardoor de game verbeterde graphics krijgt moeten eigenlijk bijna nooit uitgelegd worden, dus de Enhanced Graphics ENB van Kalicolas ook niet. De graphics mod maakt de wereld in Dark Souls 2 kraakhelder en zorgt ervoor dat de algehele sfeer van het spel beter overkomt. Hieronder is de graphic mod in actie te zien.

Klik hier voor de ENB mod. 

Zelda Skin

Altijd al een Zelda-game willen zien die beïnvloed is door Dark Souls? Met de Zelda Skin Pack mod is het mogelijk het hoofdpersonage uit te rusten in een Zelda-waardig kostuum. Schilden worden onmiddellijk ingewisseld voor het echte werk – een Hylian Shield, natuurlijk – en capes krijgen het welbekende Royal Family-embleem toegevoegd als trots onderdeel.  Zelfs de Triforce wordt afgebeeld op zwaarden.

Het verzamelen van de verschillende onderdelen voor de uitrusting kost misschien wat tijd, maar dan heb je wel wat. 

Klik hier voor meer informatie en de download. 

Traditional Moonlight GreatSword

Dark Souls-fans zijn vast bekend met de Moonlight GreatSword. Het wapen komt voor in verschillende games van ontwikkelaar From Software, waaronder Ninja Blade, Demon’s Souls en Enchanted Arms.

Niet iedereen was volledig tevreden met hoe het zwaard er in Dark Souls 2 uitzag en er werd al snel een mod gemaakt om te zorgen dat het wapen meer oogt als de oorspronkelijke versie.

De mod is hier te vinden. 

Real Darkness ENB

Om af te sluiten nog een laatste ENB-mod, ditmaal één die alles een tikkeltje donkerder maakt. De Real Darkness ENB-mod zorgt ervoor dat donkere gebieden zoals grotten ook écht donker zijn. Haast ontoegankelijk zonder lichtbron. Mensen die behoefte hebben aan een nog griezeligere sfeer doen er goed aan deze mod te downloaden.

Klik hier voor de mod. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Dertien vrouwelijke spelers uit Fifa 16 gehaald om klacht sportbond Konami zet ontwikkeling pc- en console-games stil
0

Reacties op: Vrijmimod: Vijf mods voor Dark Souls 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.