Achtergrond

Vrijmimod: De beste Sims 4-mods

Massamoord in je blootje

Geschreven door Aida . op
De Sims maakt het voor miljoenen mensen wereldwijd mogelijk om even te ontsnappen aan de harde realiteit. In het universum van de Sims heb jij de touwtjes in handen en kruip je in de huid van de meest vreemde, interessante en gekke personages.

 Vorig jaar verscheen het nieuwste deel in de serie. In De Sims 4 kunnen spelers weer volledig losgaan met het bouwen van huizen, stichten van gezinnetjes en het maken van nieuwe vrienden. Zelfs met een uitgebreid spel als De Sims kan de verveling er soms insluipen. Om de game net een beetje interessanter te maken hebben we een aantal leuke, grappige en handige mods voor je opgezocht. De mods zijn makkelijk te installeren en direct te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is De Sims 4 voor de pc en je kunt aan de slag. 

Ownable car mod

De Sims 4 heeft verschillende locaties waar jouw Sim naartoe kan doormiddel van de travel-optie. Sinds kort is er een nieuwe, makkelijke manier om te reizen, namelijk me de auto. Met de Ownable Car mod is het mogelijk verschillende soorten auto’s aan te schaffen en deze naast je huis te plaatsen. Wanneer je jouw Sim naar een andere locatie wil verplaatsen, kan dat met de Ownable Car mod nu ook door op de auto te klikken. De auto’s zelf bewegen niet omdat dit niet mogelijk is in de game. In plaats daarvan werken ze hetzelfde als de normale travel optie. Het reizen met de verschillende auto’s geeft de gebruikmakende sim een bepaalde emotie, ook wel moodlet genoemd (bijvoorbeeld playful of focused).

Klik hier om de mod te downloaden.

Get to College mod

Met de komst van de Get to Work expansion pack voor De Sims 4 is het mogelijk de Sim naar zijn of haar werk te volgen, mits deze een van de drie nieuwe carrières heeft gekozen. Al gauw volgde er een mod om kinderen naar school te volgen en daar activiteiten uit te laten voeren. Nu is er een Get to College mod. Met deze mod stuur je jouw Sims naar de universiteit, waar zij drie verschillende hoofdvakken kunnen kiezen: gym, kunstgeschiedenis of muziekles. Voor elk gelden verschillende activiteiten die de Sim kan uitvoeren. Als je succesvol bent, studeert jouw Sim af met genoeg kwalificaties om op level 4 van een bijbehorend beroep te starten.

De mod en alle instructies zijn hier te vinden. De Get To Work expansion is een vereiste om het de mod te kunnen gebruiken. 

Custom Traits mod

Bij het creëren van jouw Sim kies je verschillende eigenschappen die samen de persoonlijkheid van de Sim vormen. Met de verschillende zogenaamde Custom mods is het mogelijk nieuwe traits toe te voegen aan de lijst van al bestaande eigenschappen.

Een die in het oog sprong is de Compulsive Gamer trait: Sims met deze trait krijgen positieve moodlets als zij videogames spelen. Daarnaast stijgen ze sneller in de levels Programming en Video Gaming en gaat hun Logic skill ook sneller omhoog. Ook de Hyper trait is mischien interessant om te installeren: de standaard emotie van de Sim verandert naar energiek. Hierdoor worden ze minder snel moe, maar aan de andere kant wel sneller boos als ze geen leuke activiteiten ondernemen.

De Compulsive Gamer trait en de bijbehorende uitleg is hier te vinden. Klik hier voor de Hyper trait. 

None

Murder mod

In de wereld van De Sims kan heel veel: verliefd worden, vrienden maken en samen  leuke dingen doen. Soms ga je een relatie aan met mensen die je later wel achter het behang kunt plakken. Moordlustige gedachten komen in je op en in je hoofd heb je al een killroom aan je huis toegevoegd. Sims van het leven beroven kon eerder alleen op omslachtige manier. Haal het trapje bij het zwembad weg en je Sim verdrinkt of bouw een muur om je Sims en ze sterven van de honger. Niet echt heel handig en de kans dat je betrapt wordt door de buren is vrij groot.

Met De Sims Murder Mod zijn deze problemen verleden tijd. Door het installeren van de mod wordt je vriendelijke introductie dodelijk. Het kleine schokapparaatje dat tijdens een handdruk kleine schokjes geeft bezorgt de ontvanger namelijk een dodelijke schok van boven de 200 ampère. Niet heel aardig natuurlijk, maar wel een ideale manier om die irritante vriend of buurman uit je leven te verwijderen.

Klik hier voor instructies en om de mod te downloaden en te installeren.  

Nude mod

Er zijn genoeg mods die je Sims een ander uiterlijk geven en mods die je Sims voorzien van een leuke nieuwe trui of stijlvolle outfit. Maar we blijven mensen en wat is nou leuker dan je Sims in hun blootje te laten rondlopen? De volgende mod verwijdert de censuurblokjes die je normaal te zien krijgt en verruilt deze voor een anatomisch correct Adams (of Eva) kostuum. Grafisch is de Sims de afgelopen jaren flink verbeterd en de naakte lichamen van de Sims liegen er zeker niet om. Haal de nudist in je naar boven.

Klik hier voor instructies en een downloadlink. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Trine 3 verschijnt 20 augustus op pc Star Wars Battlefront krijgt Supremacy-modus
0

Reacties op: Vrijmimod: De beste Sims 4-mods

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.