Nog dit jaar verschijnt het vervolg op True Crime, de doe-waar-je-zin-in-hebt game die vorig jaar voor de Xbox en Playstation 2 verscheen. De opvolger van de free-roaming rij, schiet en vecht game, zal geen herbezoek brengen aan Los Angeles. De Amerikaanse stad wordt vaarwel gezegd en het avontuur gaat verder in een ander oord. Welke stad dat weten we nog niet zeker, maar gamers met een scherp oog en een cryptisch aangelegde grijze massa, kunnen met een beetje giswerk al een goede gok wagen. En daar komt deze prijsvraag om de hoek kijken.

In de tweede True Crime, die eind dit jaar in de winkel moet liggen, komt een nieuw personage en een nieuwe stad aan bod. Nick Kang wordt ingeruild voor de stoere, Afro-Amerikaanse held Marcus Reed en Los Angeles wordt verruild voor…. ja, waar wordt Los Angeles eigenlijk voor verruild?

In samenwerking met Contact Data organiseert Gamer.nl een prijsvraag waarin je een ticket voor twee personen kunt winnen naar de stad die uiteindelijk in True Crime digitaal verwerkt zal worden. Alles wat je hier voor moet doen is via onderstaand mailadres aangeven welke stad jij denkt dat het decor zal bieden aan de nieuwe True Crime. Om het nog eens duidelijk te herhalen: In welke stad gaat de nieuwe True Crime zich afspelen? Stuur het antwoord op bovenstaande vraag, samen met je naam en adres, via een klik op de bovenstaande poster vóór woensdag 15 juni.

De winnaar zal spoedig na het sluiten van de inzendingen persoonlijk op de hoogte worden gesteld.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Contact Data zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 15 juni 2005 zullen helaas vervallen