Het uitwisselen van visitekaartjes is in de zakenwereld de gewoonste zaak van de wereld. Even handjes schudden, kaartjes uitwisselen en wellicht staat er in de toekomst nog een goede deal in het verschiet. In The Godfather gaan de zaken ietwat anders dan in de echte wereld: in plaats van een goed gesprek pak je iemand bij de keel en dwing je hem of haar je wensen te vervullen. Maar toch, de echte maffioso netwerkt ook en daarvoor biedt EA je de mogelijkheid je eigen visitekaartje te maken.

Om woedende ouders en sputterende politici te voorkomen ("Hij greep de meester vast en eiste met gebalde vuist een 8!"), geeft Electronic Arts je op de officiële website de mogelijkheid om je eigen Godfather visitekaartje in elkaar te zetten en naar je thuis op te sturen. Je kunt 10 kaartjes laten drukken en deze gratis naar op laten sturen.

Het in elkaar zetten van de kaartjes gebeurt in vijf eenvoudige stappen.

Stap 1 Kies je kaartje. Er zijn vier voorkantjes te kiezen, bestaande uit: Stap 2 Personaliseer je kaartje. Bepaal of je nog een persoonlijke boodschap op het kaartje wilt zetten Stap 3 Vul je gegevens in. Voeg je naam, emailadres en telefoonnummer aan het kaartje toe. Stap 4 Bekijk je kaartje. Stap 5 Vul je adresgegevens in. Geef de gegevens van het postadres waarnaar de 10 visitekaartjes opgestuurd moeten worden. De kaartjes zijn te maken op de officiële Godfather website, te vinden onder Godfathergame.nl. Eenmaal op de Flash website aangekomen druk je op het doosje "Visitekaartjes" dat naast de telefoon gepositioneerd is. Veel succes met het aanmaken!