Er zijn aardig wat beat 'em ups die de tand des tijds hebben doorstaan en hebben bewezen dat ze nog steeds schare aan trouwe fans achter zich hebben staan. Eén van deze fightgames is het alom bekende Tekken en laten we voor deze game nou net een leuke prijsvraag hebben! Speciaal voor de fans!

Het aantal fighters in de Tekken serie is nogal eens vergroot, zo begon men eerst met een klein aantal vechtersbazen dat nu al snel is uitgegroeid tot meer dan 30 verschillende personages. Als exclusieve fightgame voor Sony is Tekken de absolute heer en meester op de Playstation 2 en met aankondingen voor volgende delen kan je Tekken ook wel verwachten op de Next Generation Playstation 3.

Wat kan je winnen en wat moet je er voor doen? Dat zal ik je uitleggen. Allereerst verdelen we vier Tekken 5 special editions onder de leukste inzendingen van onze prijsvraag. Deze special editions bestaan uit het Tekken 5 spel, een cd met facts, plaatjes en andere Tekken gerelateerde stuff. Hier zit ook een soort van Tekken lithograph tekening bij welke voor de echte fans natuurlijk een must have is!

Wat moet je doen? Verzin bij de onderstaande vecht situatie een leuke conversatie. Wat zegt de één tegen de ander? Houdt het netjes, zonder sexueel getinte versies en hou het vooral volwassen! Stuur je inzending als plaatje of als tekst voor 5 september naar het onderstaande adres en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van een Tekken 5 special edition!

PUNCHBAG MAILBOX Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, Sony en Linden en Barbosa zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 5 september 2005 zullen helaas komen te vervallen