Achtergrond

Square Enix E3-presentatie: al het nieuws verzameld

Guardians of the Galaxy, Stranger in Paradise en meer

Geschreven door Michel Musters op
Square Enix zond vanavond zijn E3-presentatie uit. Hieronder is al het nieuws dat aangekondigd is te vinden.

Eidos Montreal kondigt Guardians of the Galaxy aan

Eidos Montreal heeft Guardians of the Galaxy aangekondigd. De game verschijnt op 26 oktober voor consoles en pc.

Guardians of the Galaxy is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks en biedt een origineel verhaal met Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot in de hoofdrollen. De game is volledig gericht op de singleplayerervaring en bevat geen microtransacties, dlc of coöperatieve modi.

Spelers spelen als Star-Lord, die beschikt over zijn raketschoenen en pistolen. Tijdens gevechten is het daarnaast mogelijk om vaardigheden van Guardians in te zetten om zo combo's uit te voeren. Zo beschikken sommige teamleden over aanvallen die de stagger-balk van vijanden verhogen, waardoor de tijdelijk verlamd kunnen raken.

Guardians of the Galaxy speelt zich af op verschillende planeten, die spelers bezoeken met de Quinjet. Tussen de actie door schotelt de game verschillende keuzes voor - soms in de vorm van dialoogopties - die gevolgen hebben voor het verloop van bepaalde situaties.

Lees het complete nieuwtje hier.

Square Enix kondigt Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin aan

Square Enix heeft vanavond Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin aangekondigd.

De Final Fantasy spin-off wordt ontwikkeld door Team Ninja en combineert snelle actie met het soulslike genre. Daar heeft de ontwikkelaar al ervaring mee dankzij de Nioh-reeks.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin komt volgend jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Ergens binnenkort moet er een demo op PlayStation 5 uitkomen.

Lees het complete nieuwtje hier.

PlatinumGames toont gameplaybeelden Babylon's Fall

PlatinumGames heeft nieuwe gameplaybeelden van Babylon's Fall getoond.

Babylon’s Fall is een actiegame waarin spelers kunnen vechten met een multifunctioneel zwaard. Zo fungeert het ook als een touw waarmee spelers zichzelf naar vijanden toe kunnen trekken om combo’s te maken. De gameplay doet daarbij erg denken aan Devil May Cry.

Spelers kunnen ook met drie anderen dungeons doorlopen en tussendoor hun uitrusting upgraden.

Babylon’s Fall verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc, een releasedatum is nog niet bekend. Spelers kunnen zich vanaf nu opgeven voor de gesloten bèta.

Lees hier het complete nieuwtje.

Bekijk meer gameplaybeelden van Life is Strange: True Colors

Deck Nine heeft meer gameplaybeelden van Life is Strange: True Colors getoond. Ook verschijnt de Life is Strange Remastered Collection op 30 september.

In True Colors nemen spelers de controle over Alex Chen, die naar het dorpje Haven Springs afreist om haar broer Gabe te bezoeken. De trailer onthult dat Gabe echter plots overlijdt, waarna Alex verwikkeld raakt in een mysterie. Los van Steph uit Life is Strange: Before the Storm kent de game een volledig nieuwe cast.

Op het gebied van gameplay betreft True Colors net als voorgaande delen een adventuregame, die zich ditmaal in de open wereld van Haven Springs afspeelt. Alex beschikt daarnaast over empathiekrachten, waarbij ze emoties van anderen kan voelen om beslissingen te maken.

Lees hier het complete nieuwtje.

Marvel’s Avengers Black Panther-uitbreiding komt gratis beschikbaar

De aankomende War for Wakanda-uitbreiding voor Marvel's Avengers komt gratis beschikbaar voor spelers van het spel.

Dat heeft Square Enix vanavond aangekondigd. Er werd een uitgebreide trailer getoond. De uitbreiding komt in augustus uit - een precieze datum is nog niet bekend.

War for Wakanda is de nieuwe uitbreiding voor Marvel’s Avengers. De uitbreiding bevat niet alleen de superheld Black Panther, maar ook het koninkrijk van Wakanda waar spelers naartoe kunnen reizen, inclusief nieuwe missies. Zo kunnen de stad, jungle en woestijn worden verkend.

Lees het complete nieuwtje hier.

Final Fantasy Pixel Remaster-reeks voor pc en mobiel onthuld

Square Enix heeft de Final Fantasy Pixel Remaster-reeks voor pc, iOS en Android onthuld.

De serie bestaat uit heruitgaven van Final Fantasy, Final Fantasy 2, Final Fantasy 3, Final Fantasy 4, Final Fantasy 5 en Final Fantasy 6. Veel meer details zijn er niet bekend.

Er gingen al geruchten over de remasters toen afgelopen week de app-icoontjes van de klassieke versies van de spellen op mobiel veranderden.

Lees het complete nieuwtje hier.

En verder:

Lees ook de andere E3-samenvattingen:

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix houdt de grote titels achter de hand Square Enix kondigt Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin aan
0

Reacties op: Square Enix E3-presentatie: al het nieuws verzameld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.