Söldner de nieuwe FPS van Encore en Jowood ligt sinds begin Juni in de winkelschappen en plaatst de speler in de schoenen van een Special Forces soldaat. Met als maximum 128 mensen online is Söldner vooral gericht op online gamen en biedt clans vele mogelijkheden.

In samenwerking Atoll Soft, de Nederlandse uitgever van ondermeer JoWood, geven we bij Gamer.nl een leuk prijzen pakket weg aan die mensen die het antwoord weten op de onderstaande vraag. Wat kan je zoal winnen? Twee mensen maken we blij met een Söldner kleding pakket waarin naast de game een t-shirt, bodywarmer en tas terug vindt. Voor acht overige prijswinnaars ligt een Söldner t-shirt te wachten.

Weet jij het antwoord op deze vraag?:

IN WELK JAARTAL SPEELT SöLDNER ZICH AF?

Stuur dan je antwoord voorzien van je naam, adres en je Gamer.nl Nickname voor 25 juni naar het onderstaande vertrouwde mailadres.

MILITAIRE MAIL BOX Veel Succes!

Alleen geregistreerde Gamer.nl bezoekers kunnen meedoen aan de prijsvraag. Je mag maar 1 keer meedoen. Inzendingen zonder naam en adres kunnen niet worden behandeld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.