De nieuwe RTS game van Codemasters; Soldiers: Heroes of World War 2 ligt sinds verleden week in de winkels en biedt de speler de mogelijkheid om de voor het oog bijna onmogelijke missies van zowel de Duitsers, Russen als de geallieerden tot een goed einde te brengen.

In een geheel van de grond af opgebouwde 3D engine kan jij je soldaten en voertuigen in zowel de normale RTS setting besturen als mede in de nieuwe Direct Control setting. Met Direct Control neem je zelf de besturing van je unit op je, zodat je met je pijltjes toetsen voortbeweegt en met je muis richt.

Als je fanaat bent van games als Commandos of sowieso wel van een uitdaging houdt, dan is deze prijsvraag misschien wel wat voor jou. Jij maakt als geregistreerde Gamer.nl bezoeker namelijk kans op de limited edition van Soldiers: Heroes of World War 2, en het enig dat je daar voor hoeft te doen is ons het antwoord sturen op de onderstaande vraag.

Rotterdam na de Duitse aanval

Op welke tragische datum bombardeerde de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog de stad Rotterdam?

Stuur je antwoord voor 12 juli 2004 naar het onderstaande adres tezamen met je naam, adres en je geregistreerde Gamer.nl nickname en wordt jij één van de helden die elke oorlog heeft!

MAILBOX VOOR HELDEN Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledig adres (Straatnaam+Nummer, Postcode, Woonplaats en Land) kunnen niet in behandeling worden genomen.