Achtergrond
Ubisoft

Samenvatting: E3-persconferentie Ubisoft

Met o.a. Assassin's Creed Odyssey, Starlink en The Division 2

Geschreven door Michel Musters op
Hieronder vind je al het nieuws van Ubisofts E3-persconferentie samengevat in een handig overzicht.

Assassin's Creed: Odyssey begint op 5 oktober 2018 aan zijn reis

Assassin's Creed: Odyssey verschijnt 5 oktober 2018 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Het nieuwste deel in de Assassin's Creed-reeks speelt zich af in het oude Griekenland en geeft spelers de kans om de loop van de geschiedenis te veranderen. AC: Odyssey bevat meer rpg-elementen dan zijn voorganger en biedt, naast de keuze voor twee verschillende hoofdpersonages, bijvoorbeeld verschillende gespreksopties.

In Assassin's Creed: Odyssey keren zeeslagen terug en veldslagen bestaan uit grote aantallen krijgers. Het eigen schip kan verbeterd worden, net als wapens en uitrusting. Ubisoft belooft bovendien dat spelers 'het ware verhaal' achter de wezens uit de Griekse mythologie zullen leren.

Beyond Good & Evil 2 krijgt nieuwe trailer en meer info

Ubisoft heeft drie nieuwe video's getoond voor Beyond Good & Evil 2, waaronder een filmische trailer.

Ook laat de uitgever weten dat het een samenwerking aan wil gaan met de community. Spelers kunnen betaald hun steentje bijdragen aan in-game kunst, muziek en meer via de website hitrecord.org.

Beyond Good & Evil 2 wordt een action-adventure die zowel alleen als in coöp is te spelen, maakte Ubisoft bekend. Wanneer de game uitkomt of op welke platforms is nog niet bekend.

The Division 2 krijgt raids en gratis uitbreidingen

Ubisoft heeft tijdens zijn E3-persconferentie een nieuwe cinematische trailer van The Division 2 getoond, alsmede meer informatie over de titel gegeven.

Gisteren toonde Ubisoft al uitgebreid gameplay van de titel op de Microsoft-conferentie. Ubisoft heeft vandaag laten weten dat spelers één van drie specifieke specialisaties kunnen kiezen en daarmee unieke eigenschappen krijgen. Daarbij kunnen acht spelers het samen opnemen in raids. In de eerste The Division zaten geen raids.

In het eerste jaar na de lancering komen er drie uitbreidingen voor The Division 2 uit. Elk van de drie episodes heeft nieuwe verhaallijnen. Al deze uitbreidingen zijn geheel gratis.

The Division 2 verruilt New York voor Washington D.C., waar wetteloosheid heerst nadat een virus het merendeel van de bevolking heeft uitgeroeid. Corrupte elementen in de overheid dreigen een nieuwe burgeroorlog te ontketenen en de agenten van The Division moeten dit voorkomen.

De game komt op 15 maart 2019 uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Ruimtegame Starlink: Battle for Atlas arriveert op 16 oktober

Starlink: Battle for Atlas van Ubisoft verchijnt op 16 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en Switch.

De game werd vorige E3 aangekondigd en deze E3 is meer informatie gegeven, alsmede een nieuwe trailer en gameplaybeelden.

Daarbij krijgt de Switch-versie Star Fox-content. Spelers kunnen met het bekende schip uit Star Fox vliegen en Fox McCloud is de bestuurder.

Starlink: Battle for Atlas draait om het bevrijden van het Atlas-systeem van de Forgotten Legends, een ras van kwaadaardige robots. Spelers kunnen hun eigen ruimteschip aanpassen en de ruimte afspeuren naar nieuwe onderdelen. Dit ruimteschip kun je fysiek bevestigen aan controllers.

Skull & Bones in 2019 te spelen

Skull & Bones is vanaf 2019 te spelen. Dat heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt tijdens de E3.

Ook krijgt de game een bèta die te vinden is op Ubisofts website. Spelers kunnen zich inschrijven voor de kans om Skull & Bones eerder te spelen. Het spel verschijnt op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Trails Rising gaat februari 2019 uit de startblokken

Ubisoft werkt aan Trails Rising, dat in februari 2019 verschijnt voor Xbox One, PlayStation 4, Switch en pc. Dit heeft de uitgever bekendgemaakt op zijn E3-persconferentie.

Trails Rising wordt ontworpen door Ubisoft RedLynx en Ubisoft Kiev. De game bevat vernieuwde graphics en kent een grotere nadruk op de community. Nieuwe spelers kunnen geleidelijk de game leren, terwijl de locaties escaleren van de achtertuin naar grote stadions. Naarmate spelers vorderen als stuntrijder, kunnen ze sponsors binnenhalen met risicovolle stunts. Ook de Trails Track Editor keert terug in Trails Rising.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de bèta.

Psychologische thriller Transference verschijnt in najaar 2018

Transference verschijnt in het najaar van 2018 voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt tijdens zijn E3-presentatie.

In de psychologische thriller is het mogelijk om het bewustzijn van een ander binnen te dringen. In Transference doorspit je de geesten van een gezin en bepaal je hun lot met de keuzes die je maakt. De game is een samenwerking tussen Ubisoft Montreal en SpectreVision, een ontwikkelstudio mede opgericht door acteur Elijah Wood.

For Honor een week gratis te downloaden op pc

For Honor is vanaf nu tot volgende maandag een week gratis verkrijgbaar op pc via U-Play.

Het gaat om de starter edition van de game. For Honor krijgt daarnaast een 4v4-modus genaamd Breach. Hieronder is een trailer van de modus te zien.

Breach is onderdeel van een nieuwe update voor For Honor genaamd Marching Fire en is op 16 oktober verkrijgbaar. Daarnaast bevat de dlc nieuwe helden en een singleplayermodus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk hier live om 00:00 uur de PC Gaming Show vanaf E3 2018 Analyse: E3-persconferentie Ubisoft
0

Reacties op: Samenvatting: E3-persconferentie Ubisoft

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.