Mocht je denken dat een Renegade featureweek compleet was zonder leuke wedstrijd, dan heb je het natuurlijk mis. Om dit keer onze mailbox wat te ontlichten vragen we je niet om een argument te verzinnen waarom jij een Renegade exemplaar moet ontvangen, maar dagen we je nu uit in pure skills.

Eergisteren hadden we al een uitleg over de multiplayer demo van Renegade en adviseerden we je al om eens een paar potjes te oefenen. De reden daarvoor is een mini-toernooi dat 5 en 6 maart zal worden georganiseerd.

Tijdens 4 rondes van elk een uur zullen we 32 spelers tegen elkaar laten spelen waarin gamers met de hoogste score kans maken op een Renegade goodie pakket. In dit pakket zit natuurlijk ook de volledige versie van het spel Command & Conquer: Renegade.

De GamePoint Renegade server waarop zal worden gespeeld is samen met het bijbehorende wachtwoord op irc te vinden, 2 uur voor aanvang van een match. Mocht je geen irc programma hebben dan maak je gebruik van de irc applet hier op Gamers.nl Om mee te doen doe je dus het volgende:

Download de Renegade Multiplayer demo. Een uitleg is te vinden in onze demo guide.

De tijden waarop gespeeld zal worden zijn:

5 maart om 8 en 9 uur

6 maart om 9 en 10 uur

Om het serveradres te bemachtigen zorg je dat je een half uur voor aanvang van de match op het #gamers.nl irc kanaal bent. Dit kan met een irc-programma als Mirc (irc.gamepoint.net #gamers.nl) of door via onze Gamers.nl irc applet in te loggen.

Noteer het wachtwoord wat je nodig hebt om met onze server te verbinden. Dit wachtwoord is voor elke match anders.

De servers worden actief op de genoemde tijden. Het maximum is 32 spelers, dus zorg ervoor dat je snel genoeg via GameSpy Arcade erbij bent.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Cheaters worden definitief van de server verwijderd en als deelnemer maak je eenmaal kans op een prijs. Mocht worden ontdekt dat een winnende deelnemer nogmaals meedoet dan is deze definitief gediskwalificeerd.