Richard Burns Rally is de nieuwe realistische rally game van SCI. In een markt waar er al verschillende rally games proberen te domineren maakt Richard Burns Rally zijn entree. De heer Burns zelf kan vanwege een ziekte zelf helaas niet meer rijden, maar zal misschien in de toekomst terug keren in de Rallysport. De game zal op meerdere platformen gereleased worden en is volgens de ontwikkelaar een stap in de richting van realistischere omgevingen en betere rijervaringen.

Wij bieden je de kans om één van de drie exemplaren van Richard Burns Rally in de wacht te slepen. Hiervoor hoef je slechts één simpele vraag te beantwoorden:

Bij welk team debuteerde Richard Burns in de WRC?

Stuur je antwoord voor 1 augustus 2004 naar het onderstaande adres tezamen met je naam, adres en je geregistreerde Gamer.nl nickname en wie weet zal het de start betekenen van een succesvolle carrière in de rallysport. Vermeld er tevens bij of je het liefst de PS2 of de Xbox versie van het spel wilt ontvangen.

RACE NAAR ONZE MAILBOX

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledig adres (Straatnaam+Nummer, Postcode, Woonplaats en Land) kunnen niet in behandeling worden genomen.