Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure -een hele mond vol- is een mix van hiphop, urban, muziek, ghetto en graffiti. Alles waar regeringen bang voor zijn. Vooral in New York waren ze bang dat de game zou leiden tot vervuiling van gebouwen en de jeugd zou aansporen tot verzet. Laat dat toevallig zijn wat wij willen. Voor deze prijsvraag sporen we jullie aan tot verfraaing (of vervuiling natuurlijk) van het internet en onze mailbox.

In samenwerking met Atari geven we een een aantal zeer mooie en exclusieve prijzen weg. Niet alleen kun je gaan genieten van de game, maar ook van een DVD waarop je tips en trucs krijgt voor de game en wat meer info over graffiti. Daarnaast bevat deze Limited Edition ook een CD met de officiële soundtrack die mede geproduceerd is door niemand minder dan Diddy. De klap op de vuurpijl is echter een door Marc Ecko gesigneerd boek waarin veel exclusieve info wordt gegeven over gaming en graffiti en natuurlijk over de game Getting Up.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijzen? Al je talenten uit de kast halen, en wie weet ben jij dan een gelukkige winnaar.

In de graffiti scene is een tag je handtekening. Wie ons de mooiste tag toestuurt (Photoshop, knippen en plakken, foto etc) maakt kans op een van de volgende prijzen: 1x: Een door Marc Ecko gesigneerd Getting Up boek + Limited Edition Getting Up game (PS2) 3x: Limited Edition Getting Up game (PS2)

Stuur je antwoord, samen met je naam en adresgegevens naar de onderstaande mailbox en wie weet maak jij kans op een van de prijzen.

TAG-IT-UP MAILBOX Vergeet je adresgegevens niet en veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Atari zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 6 maart 2006 zullen helaas komen te vervallen.