Speel de hoofdrol in de eerste live shooter ter wereld in Bobbejaanland: Desperado City! In deze allereerste interactieve shooter ter wereld, stap je op een paard en krijg je een gun mee om je te verdedigen. Als sheriff van een dorpje moet je gewapend de bad guys uit het stadje verjagen. Het verloop van het verhaal wordt bepaald door de spelers van het spel. Het spel is levensecht gemaakt: als je schiet voel je ook een terugslag en bad guys op het scherm reageren op jouw moves. Het spel heeft een leuke verhaallijn met grappige wendingen. En als het spel is afgelopen krijgt de beste shooter een prijs.

Maak nu kans op 2 entreekaarten en pak ook nog even die 50 attracties waaronder 5 achtbanen, 4 wildwaterbanen. Gier met 100 km door de lucht in Sledge Hammer of maak een vrije val in Typhoon...

Wat moet je doen om zelf een keer mee te spelen? Simpel. Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans op 2 duo-entreekaarten voor Bobbejaanland!

Hoeveel bad guys kom je tegen in Desperado City? Kijk voor meer info op de Desperado City nu! DESPERADO CITY MAILBOX Vergeet je adres gegevens niet en veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux en je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl en Bobbejaanland zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 mei 2006 zullen helaas komen te vervallen.