Het is een drukke tijd in de wereld van consoles. Sony lanceerde vorig jaar de Playstation 2. Vorige maand was het dan zover en deed Microsoft als nieuwste telg haar intrede in de wereld van consoles. Deze intrede kwam in de vorm van de X-Box. En als laatste uit het rijtje zal Nintendo volgende maand zijn next-gen console introduceren op de europese markt in de vorm van een kubus, genaamd de GameCube.

Ondertussen hebben de meeste consumenten moeite om te kiezen welke van deze next-gen consoles ze willen aanschaffen. De overige groep hebben of geen moeite en nemen ze gewoon allemaal of staan volledig achter één console en hebben daar ook een uitgesproken mening over. Vooral deze laatste groep, die achter één console staan, willen nog wel eens *uche*altijd*uche* op elkaar botsen in chatrooms, fora of in nieuwsreacties.

Dit is ook geen vreemd fenomeen hier op Gamers.nl. Vooral deze week verschenen er diverse nieuwspostings waar de reacties erop uitliepen op ware consoleflames. Op dat moment onstond het idee om enkele quotes uit deze flames te vissen en die onder de loep te nemen. W[]LF en ik, beide neutrale fanboys als het op gamen aankomt, kwamen bijeen en hebben 7 console gerelateerde quotes behandeld.

Op elke pagina behandelen wij 1 (op de eerste zelfs 2) quotes. Mocht dit artikel een succes zijn zullen we meer quotes behandelen.