Er gaan al weer enkele dagen geruchten de ronde over een vervolg van de grootste LANparty binnen de Benelux, namelijk GamePoint's 'Millannium'. Wij zijn wat wezen rondvragen bij GamePoint zelf en kwamen zo aan de volgende info:

Het bezoek aan LANparty's is de afgelopen jaren enorm toegenomen. En omdat de plaatsen van de vorige Millannium binnen no-time waren uitverkocht is besloten om dit jaar nog een stuk groter te gaan. Dat zal nu gaan betekenen dat Millannium 2 (zoals de huidige werktitel nu is) plaats gaat bieden aan iets meer dan 1000 gamers! Gamers die vorig jaar dus niet meer van de partij konden zijn, hebben nu hopelijk weer wat meer kans.

Ook bij GamePoint is er weer hard nagedacht over hoe het de bezoekers nóg comfortabeler kan worden gemaakt. Dat zal dus o.a. gaan betekenen dat er deze keer meer licht in de zalen zal zijn, meer compo's, dat het geheel 2 weken zal duren en er nog hardere muziek zal worden gedraaid *

Gelukkig is de organisatie van Millannium 2 goed op de hoogte van bovengenoemde minpuntjes en mogen we de nodige verbeteringen verwachten.

Millannium 2 zal net als zijn voorganger, twee dagen duren en wordt gepland op de 1ste of 2de van december.

Natuurlijk is onze eigen Gamers.nl ook actief betrokken bij de organisatie en zal de broadcast van het geheel compleet online worden gedaan op een van deze pagina's. Live webcams, reports en nog veel extra's zullen tegen die tijd op de site te vinden zijn.

De oude Millannium site is momenteel te vinden op lan.gamepoint.net Hou deze plek ook in de gaten voor meer nieuws.

* even voor de duidelijkheid: dit is dus niet het geval