Dat de Leipzig Games Conventie een succes is gebleken, moge geen verrassing zijn. De afgelopen dagen hebben we bijna vijftig previews online gezet, allen gebaseerd op wat we in Duitsland bekeken hebben. Omdat wij ook realiseren dat je door de bomen het bos niet meer ziet, vatten we in dit document alles wat we geschreven hebben bondig samen. Ook vind je alle links naar de Leipzig-artikelen terug.

Resident Evil 5
"Vlak daarna gaan we de confrontatie aan met een soort baasfiguur, voorzien van een kettingzaag. Helaas verrast hij ons in alle hectiek en eindigen we dit demolevel met een gierende kettingzaag in de nek." Heavy Rain "Het lijkt allemaal wat simpel te zijn, maar juist de eenvoud maakte ook van Fahrenheit zo'n goede game. De focus verandert namelijk van puur gameplay naar het verhaal." Call of Duty: World at War "Jawel, hij zit erin en hij is gaaf: de vlammenwerper. Grafisch ziet het er overtuigend uit en het effect van de vlammenwerper is dodelijk, zeker op korte afstand van de vijand." Mirror's Edge

"Maar niet alleen grafisch heeft Mirror's Edge iets rustgevends, ook op gebied van gameplay voelt de hele ervaring simpel maar doeltreffend."

Fallout 3

"Fallout 3 lijkt wel degelijk de lat een flink stuk boven Elder Scrolls IV: Oblivion te leggen. De spelwereld lijkt groot genoeg om weer honderden uren in rond te wandelen, maar ditmaal lijken de 'dungeons'  een stuk interessanter."

Prince of Persia "Hopelijk bevat het veel emotie, hopelijk is het een game waarvan men over een jaar al zegt dat het een kunstwerk was en is. Alles wijst erop dat Ubisoft hierin gaat slagen." Far Cry 2 "De hoofdrolspeler is zonder twijfel Afrika zelf. Het landschap dat dit land herbergt is in groot detail nagemaakt. Met veranderende weersomstandigheden, een dynamische dag- en nachtcyclus, dieren die zich op bepaalde tijden te goed doen bij een waterplas en grote uitgestrekte vlaktes is Far Cry 2 een lust voor het oog." Operation Flashpoint 2

"Het kapot maken van de omgeving heeft ook consequenties. Wanneer jij er in een jolige bui voor kiest, of in een minder vrolijke situatie toe gedwongen wordt, een brug op te blazen, heeft dit gevolgen voor het verdere verloop van de game. De brug keert in een volgende missie namelijk niet terug en dit kan betekenen dat je andere aanvalsroutes moet kiezen dan ideaal zou zijn."

Het complete overzicht van alle Leipzig Games Conventie-artikelen:

Alpha ProtocolBayonettaBionic CommandoChampions OnlineCivilization IV: ColonizationDead SpaceDC Universe OnlineDamnationEndWarFairytale FightsFallout 3FractureFuelGuinness World RecordsGuitar Hero World TourHouse of the Dead: OverkillJames Bond: Quantum of SolaceKillzone 2 multiplayerLeft 4 DeadLego BatmanLipsLittleBigPlanetMad WorldMirror's EdgeNBA 2K9 (PS3, X360) en NHL 2K9 (Wii)Overlord Dark Legend (Wii) en Minions (DS)Rayman Raving Rabbids TV PartyRed Faction: GuerrillaResident Evil 5Resistance 2Rise of the ArgonautsSaints Row 2Shaun White SnowboardingSilent Hill: HomecomingSonic UnleashedSpace SiegeSpider-man: Web of ShadowsStormriseStreet Fighter IVThe Sims 3The WheelmanThis is VegasWarhammer 40.000: Dawn of War IIWarhammer Online: Age of ReckoningWe hopen dat je van onze Leipzig-artikelen genoten hebt en wensen je veel succes toe al het gamegeweld nog eens door te nemen.