"Fear leads to Anger. Anger leads to Hate. Hate leads to suffering."

Iedere Star Wars fanaat kent bovenstaande woorden als die van Master Yoda. Het gebeurd ons allemaal wel eens, je stoot je voet tegen de rand van het bed of je schuift je kleine teentje onder de rand van de deur. Je vergaat van de pijn en bent bang dat je wat hebt gebroken, als blijkt dat je angst waarheid wordt, wordt je kwaad. Dan krijg je een hekel aan de deur of aan het bed. Als je door je haat dan het bed een ferme trap geeft, lijdt je meer pijn als je er achter komt dat je voet minder sterk is dan het bed.

Nu sta je op de rand van de Dark Side, aldus de bovenstaande wijze woorden. En precies de situatie waarin wij je willen hebben.

Wil jij kans maken op een van de drie Jedi Academy exemplaren die Gamer.nl in samenwerking met Activision weggeeft, trek dan je stoute schoenen aan en ontwerp je eigen Sith Etterbak!

Omschrijf hem/haar, teken hem/haar of bedenk zelf een andere gave manier om je figuur uit te beelden. Het maakt allemaal niet uit!

De origineelste 3 krijgen een versie van Jedi Academy thuis gestuurd!

Stuur je ontwerp naar:

THE GAMER DEATHSTAR

Onder vermelding van "Evil Jedi Prijsvraag"

Zorg ervoor dat als je mee doet, dat je adres gegevens geregistreerd staan bij Gamer.nl. Als je een file instuurt doe dat dan in een jpg of gif formaat en stuur er niet een van 5 mb op!