Daarnaast is de redactie van Gamer.nl ook op de beurs zelf aanwezig en spelen we natuurlijk zoveel mogelijk games om jullie te voorzien van impressies van de aankomende toppers. Hoewel we al een hele lijst aan games op de E3-beurs hebben gespeeld afgelopen juni, valt er nog veel meer lekkers te ervaren. Wij zorgen er voor dat je alles te weten komt over de nieuwste games die je later dit jaar en volgend jaar kunt kopen.

Persconferenties

De beurs is vanaf aankomende woensdag open en vanaf die dag kun je dan ook vele impressies verwachten die we je de komende weken zullen voorschotelen. Morgenmiddag om 15:30 is echter al de persconferentie van Electronic Arts, gevolgd door die van Sony om 18:00 uur. Je kunt er van op aan dat wij zodra er nieuwe games of hardware aangekondigd wordt tijdens deze conferenties, we binnen een paar minuten hier melding van maken in het nieuws.


GamesCom 2009

Maar er is meer. Zo nemen we ook de camera mee en zullen we proberen zoveel mogelijk interviews af te leggen op de beursvloer. Wat zijn de populairste games? Hoe doen de uitgevers het? We gaan op onderzoek uit en je kunt in de loop van de week onze ondervindingen aanschouwen.

Overigens verschilt GamesCom op een belangrijk punt met de E3-beurs die elk jaar in Los Angeles wordt gehouden: jij bent namelijk ook welkom op de beurs! Dat betekent dat je al ruim voordat games in de winkels liggen aan de slag kan met al die mooie titels. Donderdag tot en met zondag kun je ook naar binnen voor 10 euro per dag. De precieze prijzen kun je hier vinden. Moet je wel even vervoer regelen, maar vanuit Nederland rijdt er gewoon een trein naar Keulen, dus het is absoluut een aanrader.

GamesCom dossier

Door al die nieuwsberichten, trailers en impressies kan het nogal onoverzichtelijk worden. Daarom is er, net als eerder dit jaar met de E3, een speciaal dossier op Gamer.nl. Hierin kunnen alle GamesCom-gerelateerde artikelen teruggevonden worden, van impressies tot nieuwsberichten. Elk bericht dat over GamesCom gaat heeft daarnaast een banner zoals hieronder, die direct naar het dossier linkt. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Blijf deze week dus constant op Gamer.nl afstemmen om alles mee te krijgen van de GamesCom. Auf Wiedersehen!