Eigenlijk stond ik op het punt dit stukje tekst al te tikken bij de afgelopen E3 in Los Angeles, maar doordat het werken op afstand niet altijd even ideaal is (vooral wanneer de tikker 1 dollar per minuut vraagt), konden we onszelf voor een tijdlang herkennen in de o zo bekende (of beter gezegd 'beruchte') uitspraak van 3Drealms: 'It's done when it's done'.

Naast de introductie van het nieuwe reactiesysteem waarbij we geregistreerde bezoekers op een aantal nieuwe opties tracteren, blijven we natuurlijk de snelle reacties een plekje geven. Wie dit niet kan waarderen (wat ik me in veel gevallen goed kan voorstellen kan altijd nog de ongeregistreerde spam van het scherm verwijderen.

Geregistreerde 'Gamers' kunnen daarnaast een groot deel van de rechter menubalk naar wens instellen. Die mag dan nu nog niet zo groot zijn, maar gaat zeker de komende maanden gevuld worden met tientallen losse modules. Heb je goede ideeën voor een module, dan kan je ons die natuurlijk altijd toesturen op info@gamer.nl.

En mocht het je nog niet zijn opgevallen….

Na maar liefst 2 jaar wachten zijn we sinds vandaag weer teruggekeerd naar de url waar het ooit allemaal mee begon 'Gamer.nl'. De reden om ons hele boeltje weer te verhuizen naar de URL waar het allemaal mee begon heeft niet echt een sentimentele redenen, maar heeft wel te maken met de ontwikkeling van een heel nieuw online multiplayer platform dat als toevoeging op Gamer.nl wordt gemaakt. Verwacht in de komende maanden meer info over deze nieuwe Gamers NL.

Alsof een nieuwe site en een nieuwe url nog niet genoeg zijn, kondigen we ook trots een nieuwe samenwerking met 'CompTechWorld B.V.' aan. Deze gerenommeerde hardware shop heeft ons voorzien van 3 nieuwe powerservers die onze oude (overbelaste) servers vervangen. Een speciaal woord van dank dus naar deze sponsor.

De redactie wenst je alvast veel plezier met de nieuwe layout. Opbouwende opmerkingen zijn altijd welkom op het forum.

De Gamers Redactie

Douwe, Erik, Erwin, Frank, Jaap, Jimmy, Joran, Sebastian