Een bom van de rebellen heeft tijdelijk de communicatietoren van de Gamer.nl Podcast uit de lucht gehaald. Gelukkig waren er geen slachtoffers en zijn bekende stemmen weer terug om jouw van gepraat te voorzien. Ondertussen stond de vloot luisteraars klaar om weer pittige reacties te geven op laatste aflevering via podcast@gamer.nl. Wordt het station gespaard?

Aflevering 6 heeft nogal invloed gehad van de afgelopen paasdrukte. Daarom helaas iets later dan verwacht. Aflevering 7 is ondertussen alweer in volle ontwikkelingen. We hopen dan ook dat deze snel zal volgen. Mits feestvierende Ewoks ons niet in de weg gaan lopen, omdat we alweer bij de laatste aflevering in de stijl van Star Wars zijn beland.

In deze podcast hebben we het over de Unreal Engine 4, de Zerg uit Starcraft II en een pittige discussie rondom de negatieve invloeden van games. Tevens kijken we weer welke game leuk of meuk was. De Nintendo Wii heeft in ieder geval weer een hoofdrol in deze rubriek.

Titel: Gamer Live: Episode 6 - Return of the podcast Presentatie: Iris, Leon, Thierry Formaat: MP3, 31.0MB, 0:54:11 Download: MP3 | RSS | iTunes

Op zoek naar de oude afleveringen? Klik dan op de RSS of iTunes links.