In een wereld vol mysterieuze wezens, fabelachtige omgevingen en waar een evil kracht zijn opwachting maakt, is een kleine jongen het slachtoffer van een vreselijk gebeuren. Zijn vader wordt voor zijn ogen vermoord en hij vermoedt dat het zelfde met zijn zusje is gebeurd. Het huis waarin hij zijn korte leven heeft doorgebracht staat in vuur en vlam en hij staat er nu helemaal alleen voor, totdat.....

Fable: The Lost Chapters is het vervolg op de game Fable welke eerder alleen uit kwam op de Xbox. Nu is de game met Fable: The Lost Chapters volledig aangepast voor Windows, en brengt het nu de kleurrijke speelwereld naar je PC.

In dit role-playing avontuur van Lionhead Studios, ontwikkelt je spelfiguur zich voor je ogen als je beslissingen consequenties hebben op je vaardigheden, verschijning en sterfelijkheid.

In samenwerking met Microsoft geven we hier bij Gamer.nl, drie exemplaren weg van Fable: The Lost Chapters voor PC aan die mensen die de onderstaande vragen goed kunnen beantwoorden en worden geselecteerd.

Stuur je antwoorden voor 7 oktober naar het adres onder het plaatje en wie weet ben jij straks de nieuwe held van een fantasy wereld.

GOOD OR BAD MAILBOX Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Prijsvraag is toegankelijk voor bezoekers in de Benelux. Je mag maar 1 keer meedoen, overige inzendingen worden niet meegeteld. Medewerkers van Gamer.nl, Lionhead Studios en Microsoft zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 7 oktober 2005 zullen helaas komen te vervallen