Waren er al eerder drie verschillende stand-alone Guild Wars edities verschenen, nu is er met Eye of the North de eerste expansion voor deze populaire MMORPG. Al meer dan 4 miljoen mensen hebben kennis gemaakt met de wereld van Guild Wars, en met deze actie kan jij dat nu ook.

Naast nieuwe spelers zijn natuurlijk ook de huidige spelers van Guild Wars van harte welkom om Eye of the North uit te proberen. De preview codes werken namelijk met bestaande accounts maar kunnen ook worden gebruikt om een nieuw trial account aan te maken.

Hoe werken de sneak-peek codes? 1. Sneak Peek weekend Exclusief toegang tot Eye of the North op 24-26 augustus. Dus één week van te voren spelen met de echte game! Alles wat tijdens dit weekeinde verzameld wordt zal na de officiële release beschikbaar zijn. 2. Drie exclusieve wapens

Alleen beschikbaar middels de sneak-peek code.Glacial Blade

Hourglass StaffDarksteel Longbow 3. Triple Trial Key

Code om maximaal 10 uur binnen een periode van 14 dagen gratis te spelen met één van Guild Wars spellen:

Guild Wars Prophecies

Guild Wars Factions

Guild Wars Nightfall Aangezien Guild Wars Eye of the North een uitbreiding is zou je normaal gesproken één van de eerdere campagnes (Prophecies, Factions, Nightfall) nodig hebben om te kunnen spelen. Hiervoor kan je echter ook de Triple Trial Key inzetten, zodat je dus ook zonder in het bezit te zijn van Guild Wars mee kan doen aan deze aktie. Voorwaarde is wel dat je niet eerder een Triple Trial Key hebt gebruikt.

We hebben maar liefst 2000 sneak-peek codes beschikbaar, maar op is op!

Schrijf je snel in middels de registratiebox in de rechterkolom. Behoor jij tot de 2000 gelukkigen dan krijg je vrijdag 24 augustus de code op het opgegeven e-mailadres toegestuurd.

De registratie van e-mailadressen voor de codes stopt op 24 augustus om 17:00 uur of eerder wanneer het maximum aantal inschrijvingen bereikt is.

E-mailadressen worden alleen gebruikt voor het versturen van de codes en niet aan derden verstrekt.